Хроніки коронавірусу: як реагують українські роботодавці на карантинні заходи

Більшість компаній вже ввели додаткові заходи щодо попередження поширення коронавірусу та розглядають можливість роботи з віддаленим доступом працівників. Наразі вводиться гнучкий графік роботи, обмежено відрядження, скасовано масові корпоративні заходи. Наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн.

Читати за темою: У Астарта-Київ налагодили алгоритми віддаленої роботи працівників

До «Астарта-Київ» також приєдналися такі українські агрокомпанії як «Кернел», МХП, «Контінентал Фармерз Груп», Olkom Group, АБА «Астра».

Читати за темою: У Кернел ввели комплекс превентивних заходів щодо нерозповсюдження коронавірусу

«Здоров'я людей і безпека завжди стоять на першому місці в нашій Компанії. У ситуації, що склалася, ми дотримуємося всіх рекомендованих заходів для захисту здоров'я працівників, клієнтів і партнерів. Проводиться інформування колективу про методи запобігання зараженню. Всі співробітники Групи забезпечені захисними масками і рукавичками. Також введені додаткові санітарно-гігієнічні заходи на робочих місцях — кожні 6 годин у всіх приміщеннях проводиться вологе прибирання з використанням спеціальних дезінфікуючих засобів», — коментує СОО Olkom Group Ніна Лещенко.

Не залишилися осторонь і компанії з іноземним капіталом.

У компанії Bayer оголосили, що офіси  в Нью-Джерсі, США, будуть закриті. Однак компанія відкриє свій офіс в Кривий-Кер, Сент-Луїс, США, після того, як інформація про підозру коронавируса в співробітника не підтвердилася. Також Bayer закрила об'єкти City Place 4 компанії Climate Corporation в Сент-Луїсі, а також кампуси в Уіппані і Моррістауні (штат Нью-Джерсі).

Ми закликаємо наших друзів та партнерів також вжити заходів з метою попередження поширення коронавірусу. Будьте завжди на зв’язку з колегами, ставтеся з розумінням до їхніх потреб та підвищеного занепокоєння стосовно ситуації. Пам’ятайте, що підтримка та здоровий глузд також роблять великий внесок у зменшенні поширення небезпечних хвороб. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких! 

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна