Конфіденційність

Ця Політика розроблена відповідно до чинних вимог законодавства України, оскільки Сайт AgroRobota.com.ua (далі — Сайт) Компанії ТОВ «Латифундист Медіа» (далі — Компанія), зареєстрованому за адресою: Полтавская область, м. Карловка, вул. 40 років Перемоги 5, є загальнодоступним для громадян України. Ця Політика створювалася з метою її доступності, зрозумілості та прозорості. 

Використання Сайту означає повну і безумовну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній цілями і умовами обробки персональних даних Користувача. 

Всі права захищені та охороняються діючим законодавством України. Використання інформації, розміщеної на сайті https://agrorobota.com.ua, можливе без письмового узгодження з посиланням на АгроРобота (в електроних виданнях та інтернет — з гіперпосиланням на agrorobota.com.ua), за винятком авторських матеріалів.

 

Угода користувача сайту

1. Загальні положення

1.1. Адміністрація сайту визначає правила поведінки на AgroRobota.com.ua

1.2. Незнання правил не звільняє від відповідальності. Реєстрація кабінету на сайті або розміщення будь-якого повідомлення означає Вашу згоду з цими правилами і з необхідністю їх дотримання.

1.3. За порушення законодавства України відповідає користувач, який його порушив.

1.4. Користувач AgroRobota.com.ua публікує вакансії або резюме виключно під власну відповідальність.

2. Обмеження відповідальності

Компанія не несе відповідальності:

2.1. За зміст матеріалів, опублікованих Користувачами.

2.2. За заподіяння шкоди і будь-яких інших збитків, які можуть виникнути при використанні Сайту.

3. На сайті заборонені

3.1. Правила етичної поведінки: Прямі та непрямі образи будь-кого, зокрема за національною, етнічною, расовою або релігійною приналежністю. Вислови, метою яких є навмисна провокація різкої реакції інших учасників ресурсу. Нецензурні вирази. 

3.2. Реклама: Реклама, комерційні повідомлення, а також повідомлення, які не мають інформаційного навантаження і не стосуються тематики ресурсу та без узгодження Адміністрації сайту.

3.3. Порушення законодавства: Будь-які повідомлення та інші дії, які заборонені законодавством України.

3.4. Дублювання: Створення додаткових акаунтів — це за собою переслідує бан як клону так і основного акаунту.

3.5. Систематичні порушення: Регулярна публікація оголошень, що порушують цю Угоду користувача сайту  та / або знаходяться в списку тих оголошень, публікація яких на сайті заборонена.

3.6. Підозріла активність в профілі. Ми помітили підозрілу активність в профілі: розміщення спаму, некоректних оголошень, тому ми тимчасово заблокували ваш профіль. Напишіть, будь ласка, до служби підтримки, що вказана в контактах сайту, якщо блокування трапилося випадково.

Модерування

4. Оголошення, які не дозволяється публікувати на сайті:

  1. Інформація, єдиною метою якої є просування інших інтернет-ресурсів або сайтів компанії (немає товару/послуги та його опису; або перераховані всі вакансії, які є у компанії, наприклад: «Ми — аграрна компанія, шукаємо агрономів, трактористів і інженерів у Львівській, Хмельницькій та інших областях»).
  2. Матеріали, які можуть використовуватися як наклеп на людину або групу людей.
  3. Облікові записи месенджерів (ICQ, Skype тощо), адреси електронної пошти, акаунти соціальних мереж (крім рубрики Продаж бізнесу), он-лайн гри WOT.
  4. Послуги, пов'язані з пропозицією допомоги в системах азартних ігор, які містять парі. А також акаунти азартних ігор, парі на спорт та інші.
  5. Сексуальні послуги, проституція, будь-які послуги інтимного характеру, види масажу: еротичний, боді, лінгама, тантричний. Також будь-які товари інтимного (сексуального) призначення.
  6. Сумнівні пропозиції роботи, в тому числі в мережі Інтернет, без вказівки фізичної адреси і прямих контактів роботодавця (робота для всіх, обробка електронної пошти на дому, робота без вкладень, пасивний дохід і подібне).
  7. Пропозиції роботи в нічних клубах за кордоном; веб-моделями; пропозиції послуг свінгер-клубів; ескорт-послуги; перекладачі/перекладачки в шлюбні агентства; збирання ручок вдома та інше.
  8. Інформація з пропонуванням агентської діяльності (агент ПриватБанку), торгового представництва або будь-якої іншої діяльності, яка вимагає вербування інших членів, субагентів, субдистриб'юторов, пропонування заробітку на фондових ринках, навчання та діяльності трейдера (Форекс-трейдинг, MMCIS та інше), участі у фінансових пірамідах, сумнівних способах отримання прибутку, а також пов’язане із цим навчання.
  9. Інформація з пропонуванням франчайзингу, багаторівневого (мережевого) маркетингу (Avon, Faberlic та інше), крім розділу Бізнес та послуги.
  10. Пропонування послуг з працевлаштування, згідно ЗУ «Про зайнятість населення». Дозволяються тільки безкоштовні для претендента пропозиції послуг посередників з працевлаштування в Україні. Всі пропозиції від посередників щодо працевлаштування за кордоном повинні мати відповідну ліцензію або наказ Міністерства соціальної політики України. Номер та серія ліцензії або дата та номер наказу обов'язково зазначаються в описі оголошення.

Відхиляються оголошення, що містять наступне:

  1. Будь-які предмети і послуги, що не відповідають основам правопорядку та моралі.
  2. Пропаганда та/або заклики до насильства, расової ненависті, протиправних дій.
  3. Еротика, порнографія, в т.ч. фото еротичного чи порнографічного змісту.
  4. Дискримінація за національною, расовою, релігійною, статевою та іншими ознаками.
  5. Ненормативна лексика, а також образливі вислови, в т.ч. расистського та релігійного спрямування.
  6. Опис та/або коментарі щодо будь-яких способів шахрайства та/або вимагання.
  7. Інформація, написана транслітом.
  8. Інформація, написана будь-якою іноземною мовою, крім державної та російської (в окремих випадках допускається англійська мова).
  9. Численні орфографічні помилки, які спотворюють зміст і вводять в оману.
  10. Оголошення не має змісту.

При регулярних порушеннях публікації оголошень обліковий запис блокується без попередження.

 

Користувач Сайту, розміщуючи резюме або інші дані на Сайті чи відправляючи будь-які дані на електронні адреси компаній, добровільно надає Сайту, а також третім особам, які мають доступ до Сайту, свою безумовну згоду на обробку своїх персональних даних (в резюме, повідомленнях та інша інформація, що зберігається на Сайті або відправлена іншим Користувачам Сайту).

Обробка персональних даних включає в себе такі дії як: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптація,поновлення, використання, поширення і видалення персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи сервісів Сайту.

Обсяг персональних даних Користувача — це будь-яка інформація, яка розміщена Користувачем в резюме та інших даних, що були зібрані на Сайті або листах відправлених з його допомогою і стане відомою Сайту та третім особам, які використовують Сайт.

Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від Сайту додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

Приймаючи цю угоду, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.

Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані їм персональні дані або їх частину, а також параметри їх конфіденційності, скориставшись функцією редагування і налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від Компанії повного видалення його аккаунта і всіх персональних даних з бази даних Сайту.

Метою збору, зберігання і обробки персональних даних є надання користувачу персоналізованих сервісів Сайту, в тому числі: доступ в Панель керування, авторизація, нагадування пароля, розміщення і відправка резюме і / або вакансій, таргетування рекламних матеріалів, зв'язок з Користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, надання послуг, обробка запитів Користувача, а також інші сервіси Сайту.

Компанія доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

 

Сайт не несе відповідальності за достовірність інформації, залишеної користувачами сайту.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка були Вами надана Компанії відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: по електронній пошті на agrorobota@latifundistmedia.com або напишіть листа на адресу: 36000, Полтава, п/с 17.