У Астарта-Київ налагодили алгоритми віддаленої роботи працівників

У агропромхолдингу «Астарта-Київ» налагоджено алгоритми віддаленої роботи працівників, вводиться гнучкий графік роботи, обмежено відрядження, скасовано масові корпоративні заходи, наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Щогодини відбувається прибирання місць загального користування та санітарних зон. Миття посуду відбувається тільки в посудомийній машині з дезінфекцією гарячою парою. Встановлено дезінфікуючі засоби в санітарних зонах і на входах в офісні приміщення. Для активації захисних сил організму і зміцнення імунної системи щодня для вживання працівниками головного офісу на всіх кава-зонах готується нарізка з імбиру і лимона», — заявили в компанії.

Усі вакансії компанії

Окрім того, на всіх підприємствах компанії розміщено плакати з інформаційними повідомленнями про профілактичні заходи та для протидії дезінформації. Також в рамках медичної програми страхування працівникам компанії надається професійна медична допомога по всій території України.

«Ми розуміємо, що в такій ситуації необхідно мобілізуватися та взаємодіяти, тому з середини лютого компанія надає допомогу засобами захисту від коронавірусу лікарням в регіонах (дезінфектори, антисептики, тест-системи на визначення коронавірусу, захисні костюми, респіратори, одноразові рукавички, окуляри, маски). Допомогу вже отримали понад 20 медичних закладів, програма продовжується», — йдеться у повідомленні.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна