Forbes визначив найкращих роботодавців в агросекторі України

Видання Forbes оприлюднило рейтинг найкращих роботодавців України 2021 у 13 галузях, що становлять основу економіки України.

«Агрогалузь — одна з тих, які активно втрачають співробітників через їхній відтік за кордон. Незважаючи на пандемію, країни ЄС з радістю відкривають робочі візи українцям, які готові працювати в полях і садах єврозони, де їхній заробіток становить 25 тис. грн (в еквіваленті) і вище. Однак, незважаючи на складнощі з персоналом, галузь знаходиться на підйомі», — зазначили у Forbes.

Згідно з рейтингом Forbes, найкращими роботодавцями у агросекторі стали компанія «Кернел», агроіндустріальний холдинг МХП й агрохолдинг «Астарта».

Трудовий колектив компанії «Кернел» становить 11 тис. чоловік. У проект «Кернел Шанс» запрошуються студенти. Наразі у компанії відкрито 126 вакансій у різних регіонах. 

«Співробітники можуть розраховувати на гідну заробітну плату з урахуванням бонусів, компенсаційний пакет, матеріальну допомогу та можливість отримати кредит від компанії. Не зайняті на виробництві можуть розраховувати на гнучкий графік — 50% часу можна працювати віддалено», — йдеться у рейтингу Forbes.

В агроіндустріальному холдингу МХП понад 28 тис. працівників. Студентам пропонують долучитися до програми «МХП Старт». Співробітникам офісу МХП доступні медичний і стоматологічний кабінети, кабінет корпоративного психолога, спортзал, бар. 

В агрохолдингу «Астарта» працюють понад 5 тис. осіб і наразі відкрито 318 вакансій. Для співробітників пропонується широкий соцпакет: додаткові дні відпустки, медстрахування, часткова оплата відпочинку дітей співробітників у оздоровчому таборі. Підприємство надає премії тим, хто вносить ідеї для оптимізації та покращення виробництва. Також функціонують програми стажування молодих фахівців, програми наставництва та «Програма внутрішніх експертів».

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна