У Кернел ввели комплекс превентивних заходів щодо нерозповсюдження коронавірусу

Компанія «Кернел» одна з перших в Україні ввела комплексні превентивні заходи щодо нерозповсюдження коронавірусної інфекції на всіх підприємствах групи.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Діяльність «Кернел» охоплює більшу частину регіонів країни, тому ризик підвищення рівня захворюваності значно вище. Нашим завданням було спрацювати на випередження. З початку березня в «Кернел» не тільки відслідковується рівень захворюваності на підприємствах, а й діє комплексна програма для захисту співробітників, а також їх інформування стосовно профілактики і правил антивірусної гігієни. Поки більшість компаній в ситуації з коронавірусом діє локально, ми застосовуємо глобальний підхід. Менеджмент бере активну участь у впровадженні профілактичних заходів і готовий до будь-яких нових викликів», — прокоментувала керівник департаменту персоналу компанії  Наталія Кульчицька.

У «Кернел» обмежили закордонні відрядження, сформувавши перелік потенційно небезпечних країн і регіонів. Для відряджень по Україні можна використовувати тільки службовий або особистий автомобіль. Співробітникам, які повернулися з інших країн, рекомендовано працювати з дому у віддаленому режимі протягом 14 днів. Також у компанії перенесли всі корпоративні заходи, навчання і тренінги. Зустрічі та наради переведено у формат аудіо- або відеодзвінків.

Вакансії компанії

До роботи не допускаються співробітники з будь-якими ознаками вірусних інфекцій. Хворому оформлюється лікарняний або ж за погодженням з керівником надається можливість працювати віддалено. Так як карантин введений в усіх навчальних закладах країни, такий формат можливий і для батьків дітей до 10 років.

«Серед обов'язкових профілактичних заходів — перевірка температури співробітників безконтактними термометрами при вході в офіс або на підприємство. У самих приміщеннях, крім збільшення частоти вологого прибирання, регулярно здійснюється обробка спецзасобами всіх контактних поверхонь, встановлені антисептики для рук, співробітники забезпечуються дезінфекторами для комп’ютерів і телефонів, планується проведення кварцування. На підприємствах, де передбачений трансфер для співробітників, дезінфікуються транспортні засоби», — йдеться у повідомленні.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна