АгроПризначення у грудні від Latifundist.com

У грудні 2021 р. кадрові перестановки відбулися у ряді агрокомпаній: «Ґудвеллі Україна», «ТД Степова», ALFA Smart Agro, «Полтавазернопродукт», «Кернел», «Украгроком», Corteva Agriscience. Хто та де обійняв нові посади, а кого звільнили — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: ТОП аграрних кадрових змін у 2021 році

Каспер Торуп-Вілладсен
gydvelli.png (101 KB)

Куди: «Ґудвеллі Україна»
Посада: Генеральний директор

Каспер Торуп-Вілладсен призначений новим генеральним директором компанії «Ґудвеллі Україна» з 1 грудня. Він замінить Крістіана Брокопа, який залишиться на посаді генерального директора Goodvalley Group.

«Я надзвичайно схвильований і приємно вражений тим, що перейму посаду від Крістіана. У мене була можливість спостерігати та вчитися протягом останніх кількох місяців, і я побачив високий рівень професіоналізму, відданості та прагнення покращити всі аспекти діяльності компанії», — прокоментував своє призначення Каспер Торуп-Вілладсен.

До Goodvalley Group Каспер приєднався у липні цього року як віцегенеральний директор.

Юлія Хільченко

hilchenko.jpg (133 KB)

Куди: «ТД «Степова»
Посада: Комерційна директорка

На посаду комерційного директора «ТД Степова» призначено Юлію Хільченко. З 2015 р. вона працювала у BKW Group директоркою з маркетингу, де відповідала за маркетинг в усіх напрямках бізнесу групи компаній. На новій посаді відповідає за розвиток бізнесу в Україні та розширення ринків збуту в країни СНД.

Олександр Демчук

oleksandr-demchuk.jpg (43 KB)

Куди: ALFA Smart Agro
Посада: Фінансовий директор

У грудні компанія ALFA Smart Agro призначила нового CFO — Олександра Демчука. Як фінансовий директор він відповідатиме за впровадження фінансової стратегії відповідно до бізнес-цілей компанії.

Олександр Демчук близько 10 років був фінансовим директором компанії Vitmark і понад 3 років — транспортного холдингу «Євротермінал». Також він має великий досвід роботи в Ernst & Young Ukraine. За ефективне управління операційними ресурсами та впровадження нових інструментів мінімізації валютних ризиків у 2014 р. увійшов до ТОП-50 найкращих CFO України.

«Компанія ALFA Smart Agro динамічно розвивається і посилює лідерські позиції на ринку ЗЗР України. Тому серед наших пріоритетів — інвестиційна політика, а також ефективне довгострокове прогнозування та планування. Є великий потенціал для зміцнення фінансової стійкості ALFA Smart Agro і подальшого росту в різних напрямках діяльності компанії», — прокоментував своє призначення Олександр Демчук.

Наталія Гомон
gomon-natalya.jpg (57 KB)

Куди: «Полтавазернопродукт»
Посада: Генеральна директорка

На посаду генерального директора «Полтавазернопродукт» Наталію Гомон призначено 7 грудня. На сторінці компанії у Facebook вказано, що на керівних посадах в «Астарта-Київ» Наталія Гомон працює вже 10 років.

«У нас одне спільне завдання разом з колективом підприємства — тільки вперед до гарних фінансових показників і результативної роботи. А допоможуть нам цього досягти наполеглива командна праця, людяність та інноваційні підходи в агро. Для успішної роботи маємо все необхідне: бажання працювати, колектив фахівців і підтримку та розуміння партнерів. Переконана, що разом вдасться досягти поставлених цілей», — прокоментувала Наталія Гомон.

Ольга Трофімцева

trofimtseva.jpg (99 KB)

Куди: Міністерство закордонних справ України
Посада: Посол з особливих доручень

У грудні Ольгу Трофімцеву призначили послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ України.

«На даній посаді буду опікуватись, в першу чергу, питаннями роботи Рада експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України», — написала Ольга Трофімцева на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у лютому 2021 р. Ольга Трофімцева була назначена головою правління «Асамблеї Аграрних Палат України».

Агрозвільнення

Джеймс К. Коллінз

Звідки: Corteva Agriscience
Посада: Головний виконавчий директор

Компанія Corteva Agriscience оголосила, що головний виконавчий директор Джеймс К. Коллінз йде у відставку з 31 грудня 2021 р. Він працював понад 37 років у Corteva і її попереднику DuPont. З 2017 р. до 2019 р. був головним операційним директором DowDuPont. відповідальним за сегменти сільського господарства, до яких входили DuPont Crop Protection та Pioneer.

 

Віталій Андрющенко

Звідки: «Кернел»
Посада: Головний технолог проєкту Open Agribusiness

У грудні Віталій Андрющенко пішов з посади головного технолога проєкту Open Agribusiness «Кернел». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Ось і завершилася моя 4-річна ера в компанії! Це була неймовірно крута подорож здобуття досвіду, яскравих емоцій, зростання над собою, та й в цілому подолання вершин, на яких ніхто не бував! З величезною вдячністю до всіх, хто був у моєму житті протягом цього часу, хто підставив плече, поділився експертністю, простягнув руку допомоги у особливо нових життєвих випробуваннях — не прощаюся, а кажу до побачення, до зустрічі на просторах України, зустрінемося в полях, і не тільки», — написав Віталій Андрющенко.

Михайло Малков

Звідки: FAO
Посада: Координатор зв'язків з урядом і донорами в Україні

З 1 січня Михайло Малков залишає свою посаду координатора зі зв'язків з урядом та донорами FAO в Україні. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Напрямки майбутньої роботи — кліматична та екологічна політики, трансформація продовольчих систем, ESG, харчова безпека, підтримка виробництва крафтових продуктів харчування, протидія нелегальній торгівлі, безпечний обіг хімічних речовин, розвиток рибної галузі — залишаються незмінними, щоправда, додасться багато іншого», — написав Михайло Малков.

Ірина Касьяненко

Звідки: «Украгроком»
Посада: Комерційна директорка

В кінці грудня з посади комерційного директора компанії «Украгроком» пішла Ірина Касьяненко.

«Це був дивовижний, цікавий та складний сезон! Але ми впоралися! Дякую всій команді! Ви неймовірні!», — написала Ірина Касьяненко на своїй сторінці у Facebook.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна