Люди МХП: Колектив Оріль-Лідер — команда, разом ми — сила

У рамках проєкту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», провідний ветеринарний лікар ПрАТ «Оріль-Лідер» Марина Лесик розповіла про кар’єрні амбіції та чому важливо розвиток та навчання — її першочергові цілі.

Читати також: Михайло Травецький: Самородків, які прагнуть бути ветеринарами, — одиниці

lesik_5.jpg (139 KB)

Марина Лесик проживала у Харкові й навчалася в університеті на ветеринарного лікаря. Через деякий час виклала своє резюме, на яке і відгукнулися представники МХП і запропонували роботу в «Оріль-Лідер». Дівчина, не роздумуючи, одразу переїхала у Дніпропетровську область.

Спочатку Марину працевлаштували рядовим ветлікарем на випробувальний термін, адже вона не мала досвіду роботи. На сьогодні має за плечима 5 років стажу в «Оріль-Лідер».

«Той період згадую з посмішкою на обличчі. Можливо тому, що я не конфліктна людина і легко влилася в колектив. Можливо, що все для мене було нове і викликало величезну зацікавленість», — згадує Марина Лесик.

Читати також: Професія: лікар ветеринарної медицини

lesik_1.jpg (126 KB)

Дівчина зізнається, що найбільше у роботі подобається спостерігати за розвитком тварин. Також доводить проводити розтини, щоб зрозуміти, чому відбулося падіння птиці й діагностувати захворювання. Минулого року Марина закінчила магістратуру з червоним дипломом і знання, які отримала під час своєї роботи, допомогли їй в цьому. Якщо всі називають альма-матер університети і технікуми, то Марина Лесик — «Оріль-Лідер».

«Я працюю в чоловічому колективі. Складнощів з колегами ніколи не виникало. Ми команда і завжди один одного підтримуємо. Нещодавно проходив аудит і весь цей процес був настільки нервовий, що, коли все закінчилося і керівник похвалив нас за гарну роботу, то я написала колегам, що разом ми — сила», — поділилася героїня випуску.

Читати також: Люди МХП: Хто дійсно хоче працювати — отримує гідну винагороду

lesik_6.jpg (158 KB)

Марина Лесик зацікавлена у кар’єрному розвитку в МХП і готова ще раз переїхати працювати на інше підприємство. Між іншим, вона вже мала змогу відвідати «Миронівську птахофабрику» і обмінятися досвідом з колегами. Наразі мріє побувати і на «Вінницькій птахофабриці».

«Я дивлюся всі виступи наших топ-менеджерів і бачу, що компанія ніколи не буде стояти на місці. Вона зараз займає перші місця по Україні і надалі цих темпів не зменшуватиме. Така політика компанії відповідає моїм амбіціям», — заявила Марина Лесик.

lesik.jpg (122 KB)

Як не дивно, але стати головним ветлікарем — не є ціллю Марини. Бо ця посада вимагає дуже велику відповідальність. А ось розвиток та навчання — це першочергові завдання працівниці «Оріль-Лідер».

«Найбільше в людях ціную спокійний характер і конструктивну критику. Не люблю, коли люди починають кричати. За це найбільше ціную нашого головного ветлікаря. Якщо ти провинився, він ніколи на тебе не буде кричати. Він детально розкаже, в чому ти був не правий, чому виникла така ситуація і як її виправити», — поділилася Марина Лесик.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна