Люди МХП: Хто дійсно хоче працювати — отримує гідну винагороду

У рамках проєкту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», начальник сервісної служби виробництва «Миронівської птахофабрики» Наталія Бахчеван розповіла про свої кар’єрні сходинки, а також чому важливо мати сформований колектив і як виконувати всі свої обов’язки у швидкому темпі.

bahchevan_2.jpg (111 KB)

Наталія Бахчеван вивчилася на фахівця з бухгалтерського обліку в Чигиринському економіко-правовому коледжі й встигла попрацювати на консервному заводі. Її життя змінилося, коли Юрій Косюк запропонував спробувати побудувати кар’єру на птахофабриці «‎Перемога Нова‎» у с. Будище Черкаської області. Наталя Бахчеван встигла за три дні продати власне господарство і приїхати на нове робоче місце.

Адаптуватися на новій посаді було комфортно, адже бригадир один день розповідав, а наступного давав можливість відпрацювати навички практично. 

«‎Отримавши перше завдання — порахувати корми, я приступила до виконання. Думала, як же мені його виконати? Пішла, постукала по бункерах... Зате зараз я знаю кожен гвинтик, де, скільки в бункері знаходиться кормів. Але це треба було самій усе пройти», — поділилася Наталія Бахчеван.

bahchevan_4.jpg (189 KB)

Hобота швидко затягнула і такий ритм був комфортним для Наталії. Через деякий час вона почала самостійно формувати колектив і тепер зізнається, що коли є команда, то ніхто не думає про заробітки за кордоном.

«Соціальний пакет у нас хороший, такого ще треба пошукати. І більшість людей, які повернулися з Польщі, говорять, що мучились там 2-3 місяці, але майже нічого не заробили. А тут, кажуть, можна заробляти й бути вдома. І, повірте, той, хто дійсно хоче працювати, старається — отримує гідну винагороду», — пояснила співробітниця МХП.

Читати також: Вдома краще: чому за кордоном легше заробити великі гроші

bahchevan_5.jpg (176 KB)

Через 4 роки Наталії Бахчеван запропонували спробувати сили на новому птахокомплексі у Каневі. Спочатку жінка сумнівалася, але дізнавшись, що туди їде працювати і її директор, погодилася на пропозицію. На той час птахокомплекс був на стадії будівництва.

«‎А тоді людей не було. Ми їздили районами, розвішували оголошення, шукали співробітників. Тобто на цьому підприємстві я починала з самого початку — з будівництва. Пам'ятаю, як кожен день ходила по об'єкту й відмічала про себе що де зроблено», — розповіла героїня випуску.

Вакансії в агрохолдингах України

Спочатку вона 3 роки працювала зоотехніком з вирощування на Копіюватському комплексі, а потім Наталію Бахчеван перевели в сервісне обслуговування. Наразі у її підпорядкуванні близько 300 робітників, які обслуговують 7 бригад на 4 комплексах.

«‎Разом з цією великою командою ми повністю забезпечуємо підготовку дільниць до нового туру. Починаємо з відлову птиці, далі працює бригада з чищення, потім проводимо процеси мийки, побілки і врешті завозимо підстилку та садимо курчат. Я вже настільки звикла до цієї роботи, що не уявляю життя без неї!»‎, — поділилася Наталія Бахчеван.

bahchevan_3.jpg (129 KB)

Жінка зізнається, що її робота задає швидкий темп і у повсякденному житті. Члени родини помітили, що Наталія почала навіть швидше розмовляти. Це через те, що вона постійно знаходиться в русі, комунікує з різними бригадами і перемикається на різні процеси. Така атмосфера допомагає всій команді досягати великих вершин, яка завжди налаштована й працює на результат.

«‎Мене дивує, що є такі люди, які не хочуть працювати. Я вже далеко не юна, але не збираюся сидіти без діла. Маю енергію, досвід, а головне — бажання працювати! Важливий не вік чи посада, а те, наскільки відповідально й професійно ти виконуєш свою роботу. І скажу, що в нас ніхто не ховається за посадами. Якщо треба, то бригадир допоможе своїм робітникам. Люди в нас працьовиті і все вміють робити — чудова команда одним словом!», — резюмувала Наталія Бахчеван.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна