Вдома краще: чому за кордоном легше заробити великі гроші

Владислав Гайдай працює вантажником на підприємстві «Оріль-Лідер». Нещодавно він повернувся з 5-річних заробітків у Польщі. Головною метою трудової міграції було заробити гроші на власне житло. Коли зібралася необхідна сума, чоловік повернувся додому, завів сім'ю і вже не бачить сенсу знову їздити на заробітки. Чому за кордоном простіше заробити «великі гроші», Владислав Гайдай розповів Latifundist.com.

Читати також: Дома лучше: заработки для конкретной цели, а не как стиль жизни

gaidai_2.jpg (174 KB)

У Польщі Владислав Гайдай два з половиною роки працював на м'ясокомбінаті і півтора року на висотних роботах. Роботу знайшов самостійно і в цьому не виникло жодних труднощів. На м'ясному заводі чоловік спочатку працював логістом, а пізніше представником у коптильному цеху. Владислав Гайдай працював 12 годин на добу і не мав вихідних. 

«Вихідний можна було окремо просити, але в основному я працював всі дні. Ще й сил вистачало після роботи ходити в тренажерний зал. Потім я не зійшовся характерами з начальником, у нас були різні бачення моєї роботи, і звільнився», — розповів Владислав Гайдай.

Він повернувся на деякий час додому, але невдовзі знову поїхав на заробітки в Польщу на іншу вакансію. Хоча Владислав Гайдай не пригадує випадків, коли роботодавці обманювали з виплатою зарплати, але зізнається, що часто побутові умови не відповідають заявленим на фото.

gaidai.jpg (263 KB)

«Погано закінчуються заробітки і для тих, хто часто міняє роботу. У таких випадках люди додому практично не привозять грошей, витративши основну їх частину на переїзди з міста в місто», — наголосив Владислав Гайдай.

Чоловіку вдалося заробити на власне житло. Після одруження його пріоритети змінилися і Владислав Гайдай запевняє, що жити повноцінним життям можна тільки поруч з родиною.

«Далі не бачу сенсу жити в постійних заробітках. Після того, як у мене з'явилася дружина і дитина, помінялися пріоритети. Не хочеться, щоб дитина росла без мене. Думаю, якби одружився раніше, то не їздив би взагалі нікуди», — підкреслив працівник «Оріль-Лідер».

Свіжі вакансії агробізнесу

gaidai_3.jpg (115 KB)

Наразі Владислав Гайдай працює на підприємстві вже понад два місяці й уже замислюється про кар'єрний розвиток.

«Заробляю я більш-менш нормально, але для мене в роботі важливі не тільки гроші, але і те, як я себе морально відчуваю. Зараз розумію, що довго працювати вантажником не зможу, треба щось міняти, потрібно розвиватися», — зробив висновок Владислав Гайдай.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна