Люди МХП: Андрій Суханюк

Люди МХП: Андрій Суханюк

Люди МХП: Андрій Суханюк

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», старший агроном відділку Квітневе філії «Рідний край» («Зернопродукт МХП») Андрій Суханюк розповів про важливість налагодженої роботи команди, графік агрономів і доречність вибору іншої професії.

Читати також: 5 додаткових заходів безпеки, які залишить МХП після карантину

andryi_syhanyk.jpg (432 KB)

Андрій Суханюк почав працювати у 2011 році у холдингу NCH агрономом по захисту рослин. Через рік перейшов у «Зернопродукт МХП» і очолив посаду агронома. За словами Андрія Суханюка, якщо хтось працює агрономом 5 років, то потім вже ніколи не обере іншу професію. Хоча графік цих спеціалістів ненормований, адже в сезон робочий день Андрія триває з 7 ранку і майже до ночі. Окрім того, влітку також проводяться дні поля, а взимку — навчання.

Наразі у підпорядкуванні Андрія Суханюка є агроном по захисту рослин на відділку та ще 4 агрономи. За його словами, колеги стали другою сім'єю, адже окрім роботи, колеги разом відпочивають, наприклад, їздять на риболовлю.

«Напевно, з агрономами найлегше працювати — у нас злагоджена команда. Ми ніколи не сперечаємося, точно знаємо, що ніхто нікого не підставить, одну ж справу робимо. Все у нас добре: дружній колектив, підставляємо плече один одному та протягуємо руку допомоги у разі потреби», — поділився Андрій Суханюк.

syhanyk.jpg (421 KB)

Старший агроном також пояснив, що стратегію по кожному полю обговорюють з керівництвом взимку і навесні вже мають чіткий план роботи.

«Всі працюємо на совість. Зарплати у нас ринкові. Ми ж українці, завжди хочеться більшого, але всіх грошей не заробиш. Я тут біля дому, біля сім'ї, і зарплату маю непогану. В кінці року є програма бонусів. Ми отримуємо своєрідну мотивацію. Інколи хочеться такої роботи, як в агронома зимою, а у вчителя влітку, та то буває ненадовго такі бажання. До своєї роботи уже звик. Не можу і не хочу іншої професії», — заявив Андрій Суханюк.

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна