АгроПризначення у лютому від Latifundist.com

Лютий виявився продуктивним і насиченим для агрокомпаній на кадрові зміни. Нові очільники з'явилися в «Ренійському морському торговельному порті», на «Савинському елеваторі», в «Асамблеї Аграрних палат України». Кадрові ротації відбулися в компаніях AGR GroupМХПBayer Crop Science і Держгеокадастрі. Хто, де і які нові посади обійняв — зібрали для вас у свіжому матеріалі.

Читати також: Аграрні призначення 2021: Лютий

Ігор Богданов

bogdanov.png (908 KB)

Куди: A.G.R. Group

Посада: член правління з питань інформаційних технологій холдингу AGR Group

Ігор Богданов був призначений членом правління з питань інформаційних технологій холдингу AGR Group. Він фокусується на розвитку інноваційних технологій і автоматизації всіх виробничих процесів. Загалом, в зону його компетенції входять наступні питання:

  • автоматизація виробництва, систем обліку, моніторингу техніки і обліку агрооперацій;
  • ведення і аналіз земельного банку;
  • впровадження інноваційних технологій в сільському господарстві для отримання максимальних фінансових результатів і збільшення врожайності;
  • впровадження елементів точного землеробства, і використання всіх можливостей техніки;
  • вибір сільськогосподарської техніки й стратегія подальшого ефективного використання для зменшення витрат на гектар.

Читати також: Система харчування робітників AGR Group вплинула на збільшення продуктивності праці на 25%

Микола Горбачьов

nikolai-gorbachev.jpg (49 KB)

Куди: Українська зернова асоціація

Посада: Президент

Микола Горбачьов вдруге очолив «Українську зернову асоціацію» (УЗА). Рада Директорів підтримала його кандидатуру одноголосно. Відповідно до статуту УЗА, президента Асоціації обирають на строк 4 роки.

Микола Горбачьов має понад 25 років досвіду роботи на аграрному ринку України. Також він обіймає посаду директора в торговій компанії «Нью Ворлд Грейн Юкрейн». 

«Вдячний всім за таку високу довіру та оцінку моєї роботи на посаді Президента Української зернової асоціації, як і за постійну підтримку. Буду й надалі разом з вами продовжувати працювати задля розвитку аграрного сектору України, рухати його до нових рекордів та досягнень, відстоювати рівні і чесні правила гри, та закріплення статусу України як «житниці світу», — зазначив Президент УЗА Микола Горбачьов.

Ірина Пазій

paziy.jpg (292 KB)

Куди: Савинський елеватор

Посада: Директор

Згідно з наказом в.о. голови правління «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Андрія Власенка, Ірина Пазій призначена директором «Савинського елеватора».

Вона вже очолювала «Савинський елеватор» з 2011 по 2019 рік. 

«У цей час Савинський елеватор був одним з лідерів по заготівлі зернових серед філій корпорації. Матеріально-технічна база підприємства регулярно оновлювалась. Ірина Пазій на даній посаді планує повернути Савинському елеватору лідерські позиції підприємства. Колектив підприємства вітає дане призначення», — зазначили в компанії.

Читати також: Проблеми ринку праці: яких кадрів потребує елеваторна галузь

Максим Ігнатенко

Куди: «Ренійський морський торговельний порт»

Посада: Виконуючий обов'язки директора

Виконуючим обов'язки директора «Ренійського морського торгового порту» призначений Максим Ігнатенко.

«Я — професійний юрист-адвокат: у 2009 році закінчив Одеську юридичну академію, у 2013 — отримав свідоцтво про право на адвокатську діяльність. Вся моя робота була пов'язана з юриспруденцією і будівельною галуззю. У 25 років я став начальником юридичного відділу, ми проектували і будували найбільші ТРЦ в Україні» , — розповів  Максим Ігнатенко.

Також новий директор порту заявив, що йому відомі проблеми підприємства і назвав свої основні завдання на даний момент: виплата заробітної плати працівникам і збільшення вантажообігу порту. 

Ольга Трофімцева

trofimtseva.jpg (88 KB)

Куди: Асамблея Аграрних Палат України

Посада: Голова правління

Ольга Трофімцева очолила Асамблею Аграрних Палат України. Представники обласних аграрних палат одноголосно підтримали її кандидатуру на посаду голови правління.

«Чим я буду займатись в цій ролі — буду розповідати вам по ходу. Але можу відразу сказати, що це і про розвиток сільських територій, і про дорадництво, і про малих і крафтових виробників, і про сімейні ферми, і про кооперативи. Ну і про експорт не можна забувати», — написала Ольга Трофімцева.

Агрозвільнення

Роберто Банфі

Після двох з половиною років роботи на посаді невиконавчого директора та члена комітету з міжнародних урядових відносин та зв’язків із громадськістю Роберто Банфі йде на пенсію та залишає Раду Директорів MHP SE. Одночасно Роберто Банфі став радником Ради Директорів з можливістю регулярно приєднуватися до засідань Ради Директорів та Комітетів на запрошення Виконавчого Голови Ради Директорів та Голів Комітетів.

«Від імені Ради Директорів я хотів би подякувати Роберто за його службу, його залученість та готовність впоратися зі складними умовами та завданнями за роки його директорства. Ми раді вітати Роберто в якості Радника Ради Директорів, що дозволяє зберегти багатий досвід, накопичений ним для Компанії і її керівників в попередні роки в якості директора», — прокоментував виконавчий голова Ради Директорів МХП Джон Річ.

Читати також: Люди МХП: Комфортно працювати, якщо можливо реалізовувати свої ідеї

Єгора Бодров

Кабінет міністрів України звільнив заступника голови Державної служби України з питань геодезії‚ картографії та кадастру Єгора Бодрова.

«Звільнити Бодрова Єгора Євгеновича, призначеного за контрактом, з посади заступника Голови Державної служби України з питань геодезії‚ картографії та кадастру за угодою сторін (пункт 3 частини першої статті 83 Закону України Про державну службу)», — йдеться у розпорядженні.

Майкл Стерн

Майкл Стерн йде з посади голови Bayer Crop Science і The Climate Corporation.

«Пропрацювавши понад 30 років в компанії, я вирішив піти з Bayer Crop Science і The Climate Corporation. Для мене було честю працювати з такою кількістю захоплених і відданих справі людей протягом багатьох років. Джеремі Вільямс призначений новим главою Climate Corporation і Digital Farming», — повідомив Майкл Стерн.

До приходу в Bayer Стерн був генеральним директором Climate Corporation і членом виконавчої групи Monsanto. Також він очолював підрозділ Monsanto Row Crop Business в Північній і Південній Америці, де відповідав за виробництво кукурудзи, сої, бавовни, спеціальних культур, ліцензування та захист рослин в регіонах.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна