Люди МХП: Комфортно працювати, якщо можливо реалізовувати свої ідеї

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», керівник проєктів з АСКТП ТОВ «Вінницька птахофабрика» Леонід Романенко розповів про можливості реалізації у компанії та що необхідно для комфортних умов роботи.

Леонід Романенко закінчив Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю інженер-електронік. Майбутню професію обрав свідомо. Адже раніше у Вінниці було 4 заводи, де розробляли електроніку. Однак на початку 90-х років підприємства почали занепадати. Закрився і «Вінницям'ясопром», на якому Леонід Романенко працював 11 років. Саме тоді він відправив резюме у МХП, а через деякий час успішно пройшов співбесіду.

romanenko_7.jpg (80 KB)

Чоловік працює у агрохолдингу з 2011 року‎. Спочатку проходив стажування на птахофабриці «Перемога Нова», а потім почав працювати на «Вінницькій птахофабриці». Спершу Леонід Романенко займався ремонтом та обслуговуванням контрольно-вимірювальної техніки і систем керування.

«Однак в МХП мені вдалося досягти значно більшого. Тут є свобода для реалізації та розвитку, тут твої ідеї оцінюються, схвалюються та реалізуються. Чого тільки вартує те, що мені вдалося відкрити технічний центр, який успішно працює вже рік», — наголосив Леонід Романенко.

Під його керівництвом команда інженерів, інженерів-розробників та радіомонтажників розробила і запустила в роботу датчики корму, температури та вологості. Завдяки цій розробці МХП тепер не закуповує дорогі імпортні датчики, а цей проєкт масштабувався на інші фабрики.

romanenko_3.jpg (90 KB)

Леонід Романенко зазначив, що є ще багато його команда постійно росте, а тому генеруються ідеї і з’являються нові завдання. Чоловіка надихає те, що він зміг зібрати і організувати талановитих людей.

«Я пишаюся нашим центром і командою людей, які постійно мають ідеї, щодня вдосконалюють їх, постійно впроваджують зміни — від невеличких покращень в якійсь маленькій платі до реалізації великих проєктів», — підкреслив Леонід Романенко.

Робота у напрямку Інженерія в Україні

Для нього надзвичайно важливо, як компанія реагує на прохання, ідеї чи пропозиції. У МХП це відбувається максимально швидко. Таких підхід дає можливість самореалізуватися і заробляти. Тому Леонід Романенко  відхилив усі пропозиції змінити роботу.

«Комфортно працювати, коли можеш реалізовувати і свої ідеї, і завдання керівництва, і спільно все обговорювати, знаходячи оптимальні шляхи для розвитку», — пояснив інженер.

romanenko_1.jpg (119 KB)

Леонід Романенко — оптиміст, а тому вважає що тільки у гарному настрої можна досягати результатів. Також важливо робочу комунікацію будувати у професійній площині. У лідері люди повинні бачити фахівця своєї справи, з яким можна вести професійний діалог і ефективну спільну роботу. Хамське ставлення до підлеглих неприпустиме.

«У масштабах Всесвіту наше життя не порівняти навіть зі спалахом, тому треба його прожити не даремно, щоб щодня була мета. Коли твої ідеї допомагають вирішувати проблеми і створювати комфортніші умови праці для інших, це класно й означає, що ти досягаєш своєї мети», — резюмував Леонід Романенко.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна