Визначено умови роботи працівників після злиття KMZ Industries і Variant Agro Build

Андрій Носок, керуючий директор напрямку прямих інвестицій компанії Dragon Capital, якій належить 80% об’єднаної компанії, в інтерв’ю Latifundist.com заявив, що немає підстав для побоювання працівників залишитися без роботи внаслідок об’єднання «Карлівського машинобудівного заводу» і «Варіант Агро Буд».

Андрій Носок наголосив, що реакція працівників щодо об’єднання компаній у більшості випадків була позитивна або нейтрально-позитивна. Адже значна частина співробітників, зокрема комерційний напрямок, продовжить працювати без змін. 

«Ті, хто працював у Києві, продовжать це робити там же, тільки вже переселяться в об'єднаний офіс. Ті, хто в Харкові, продовжать працювати в Харкові, в офісі, який орендуватиме об'єднана компанія. З конструкторами і технологами ситуація аналогічна. У Variant Agro Build в Харкові є сильні фахівці, які були залучені в елеваторному бізнесі. Ми хочемо цих співробітників зберегти», — пояснив Андрій Носок.

За його словами, переважна більшість співробітників робочих спеціальностей у складі ТОВ «Варіант Агро Буд» на одних і тих же верстатах виробляла як елеваторне обладнання, так і продукцію за іншими напрямами, які компанія продовжить розвивати. Окрім того, у KMZ Industries є договірне право запропонувати ряду фахівців переїхати в Карлівку. Остаточний вибір буде за співробітниками.

«Акцентую, що злиття багато в чому націлене на об'єднання кращих людей на ринку в єдину команду. Вони продовжать працювати на KMZ Industries в рамках офісу в Харкові, який ми відкриємо. Тобто побоювання, що люди залишаться без роботи, безпідставні», — заявив Андрій Носок.

Нові вакансії