У KMZ Industries розповіли про роботу об'єднаних команд конструкторського бюро та менеджерів

Генеральний директор розвитку KMZ Industries Борис Рибачук розповів про роботу команд конструкторського бюро та регіональних менеджерів об'єднаної компанії з «Варіант Агро Буд».

Про це йдеться у матеріалі Elevatorist.com «Как перевезти машиностроительный завод в другой город — опыт KMZ Industries».

«Якщо говорити про команду продажів, то спочатку в діях співробітників була якась легка обережність, все-таки це були дві конкуруючі компанії, що працюють на одному ринку. Але команди досить швидко асимілювалися, адже кожен із менеджерів отримав окрему територію для роботи. Менеджери обмінюються контактами, знайомлять із клієнтами та допомагають один одному. Ніщо так не поєднує, як спільна справа», — наголосив генеральний директор розвитку KMZ Industries Борис Рибачук.

Компанія намагалася зробити процес об'єднання мінімально болючим для персоналу, не створюючи передумов для конфліктів.

«Наразі більша частина менеджерів об'єднаної компанії знаходиться у Києві — 10 спеціалістів. Ще 4 особи працюють у харківському офісі, і ще четверо — в інших регіонах: Одесі, Тернополі, Рівному та Луцьку. Як бачите, ми близькі до будь-якої точки України», — додала генеральний директор KMZ Industries Валерія Калашник.

Конструкторські бюро обох команд також успішно працюють разом. Загалом в об'єднаній компанії зараз працюють 25 конструкторів: 17 конструкторів — у Карлівці та 8 — у Харкові. Для шести фахівців з «Варіант Агро Буд» відкрили офіс у Харкові, до них приєдналися ще 2 харківські конструктори KMZ Industries.

«Під час об'єднання нам важливо було зберегти конструкторську команду «Варіант Агро Буд». Наприклад, їхній головний конструктор силосів Андрій Нестеренко займається тепер розвитком усіх лінійок силосів об'єднаної компанії. Конструкторська команда спільно розробляє нову лінійку транспортного обладнання. Зараз починаємо виготовляти тестові зразки норій і потім приступимо до випробувань», — поділився Борис Рибачук.

Нагадаємо, на «Карлівському машинобудівному заводі» планують розширити штат мінімум на 100 осіб.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна