В'ячеслав Чорномаз: Як керівник завжди намагаюся бути гнучким

В'ячеслав Чорномаз працював у міліції 27 років. На пенсію пішов за вислугою років, але не хотів сидіти вдома, мав енергію і бажання працювати. З 2014 року він знайшов нове робоче місце в «Зернопродукті МХП». Яку посаду обіймає та чи важко було зануритися у нову справу — у сьогоднішньому матеріалі. 

Читати також: «Завжди намагаюся керуватися принципами чесності і порядності»

chornomaz_1.jpg (93 KB)

В'ячеслав Чорномаз дізнався про вакансію на МХП від знайомих, які вже тут працювали. Успішно пройшов співбесіду і перших три роки працював у службі безпеки підприємства. Потім 2 роки обіймав посаду старшого менеджера збуту і вже 2 роки працює завідувачем господарства. 

У основні робочі обов'язки В'ячеслава Чорномаза входить організація інфраструктури центрального офісу «Зернопродукт МХП» для злагодженої діяльності підприємства: опалення, облагородження території, організація вивозу сміття, косіння трави, невеличкі ремонти приміщень. Також додатково має повноваження відповідального за пожежну безпеку.

«Великого штату у підпорядкуванні не маю. Моя команда — це дівчата-прибиральниці і в зимовий час — опалювач. Всі вони давно вже тут працюють, раніше від мене прийшли. Гарні, порядні, чесні люди, віддані своїй роботі. Дуже комфортно з ними працювати», — розповів В'ячеслав Чорномаз.

chornomaz_4.jpg (94 KB)

Він наголошує, що інколи у роботі виникають стресові ситуації, але все вирішується. Тому в колективі важливе нормальне людське спілкування. 

«Як керівник завжди намагаюся бути гнучким і діяти залежно від ситуації, адже буває важливо проконтролювати, аби роботу виконали чітко і організовано, бувають менш пріоритетні завдання. Завжди намагаюся керуватися принципами чесності і порядності», — наголосив В'ячеслав Чорномаз.

chornomaz_7.jpg (83 KB)

Герой сьогоднішнього випуску «Люди МХП» має військову освіту. А ще здобув там фах тренера з легкої атлетики. Тому зараз також є учасником різних змагань. Наприклад, організовує команди для участі спартакіади МХП. 

«Загалом сьогодні я входжу до декількох спортивних команд нашого підприємства: футбольної, двох волейбольних — з пляжного і класичного, бадмінтонної, команд зі стрільби, легкої атлетики, шашок, великого і настільного тенісу», — поділився В'ячеслав Чорномаз.

chornomaz.jpg (147 KB)

Вдома на В'ячеслава Чорномаза чекає дружина та два доньки. Дівчата перейняли від батька любов до спорту і є чемпіонками області з волейболу. 

«Мрію, щоб мої діти були щасливими, щоб наша держава була успішна, щоб людям краще жилося, щоб всі здорові були. Для себе особисто хочу ще розвиватися і зростати в роботі. Бачу в МХП перспективи і буду працювати над реалізацією своїх амбіцій», — резюмував В'ячеслав Чорномаз.

Читати також: Люди МХП: Комфортно працювати, якщо можливо реалізовувати свої ідеї

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна