В Україні презентували бізнес-курс Михайла Травецького Академія тваринництва

Експерт з ефективного управління в тваринництві Михайло Травецький розробив авторський курс «Академія тваринництва». За його словами, молочне скотарство і вітчизняне тваринництво необхідно терміново рятувати й перетворити занепадаючу галузь на прибутковий бізнес. 

Згідно з даним Держстату, станом на 1 червня 2020 р. поголів'я ВРХ в Україні досягло майже 3,47 млн голів. Цей показник на 6,6% менше, ніж в аналогічний період 2019 р. Експорт української молочної продукції за чотири місяці 2020 р. скоротився на 26% у всіх категоріях молочних товарів, тоді як імпорт зріс на 156%. 

«Щоб українські корови не вимерли як динозаври, галузь треба лікувати. Як ветлікар і тваринник з 20-річним досвідом роботи у провідних агрохолдінгах та приватних господарствах України, Британії, я знаю, як відродити скотарство і зробити його конкурентним на світовому рівні. Курс «Академія тваринництва» розроблений з акцентом на економічні, сезонні та технологічні особливості ведення молочного бізнесу, як на промислових підприємствах, так і в приватному секторі. Він буде корисний і новачкам ринку, і справжнім «термінаторам» молочного бізнесу», — зазначив Михайло Травецький. 

Програма навчання розділена на 4 модулі — квартали річного виробничого циклу.

Серед обраних тем курсу:

  • Основні принципи формування прибутку в молочному бізнесі, собівартість виробництва молока — як зробити її мінімальною.
  • Генетичний потенціал стада, як його розкрити і зробити його одним з основних факторів прибутку.
  • Критичні точки в годівлі, утриманні та ветеринарії на всіх етапах вирощування молодняка, економіка ремонтної телиці.
  • Робота з персоналом, основні підходи в заохоченні і залученні працюючих в молочній галуз та ін.

Повну програму та деталі по замовленню курсу за посиланням.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна