У Кернел 60% управлінських кадрів закривають внутрішнім резервом — Наталія Кульчицька

У компанії «Кернел» працюють без залучення зовнішніх рекрутерів і агентств. 

Про це на своїй Facebook-сторінці заявила керівник департаменту персоналу Наталія Кульчицька

«Щоб тримати руку на пульсі важливо знати компанії і підприємства, де можуть працювати відповідні кандидати, у всіх регіонах присутності компанії, вміти вийти на них і зацікавити», — уточнює пані Наталія. 

У «Кернел» використовуються такі ресурси пошуку персоналу: реферальна програма «Приведи друга», загальна база шукачів, де вже зібрані 50 000 учасників, кейс-чемпіонати та інше. 

Наталія Кульчицька

Читати також: Наталія Кульчицька: Кожен член команди Кернел забезпечує безперервне виробництво

Також у цьому році у компанії відкрили новий проєкт «A quick offer», що дуже актуальне для ІТ. Суть в тому, щоб максимально скоротити час між етапами підбору і кількість самих етапів.

«Знайшли кандидата, в той же день відправляємо замовникові, замовник відповідає протягом 1 дня і зустрічається з кандидатом через 1-2 дні, якщо підходить, — зустріч відразу ж з керівником +1 і оффер на співбесіді або протягом дня, якщо на позиціях не передбачений асесмент, вихід також максимально швидкий — до 1 тижня. Так за пару місяців закрили понад 10-ти вакансій в розробці. Окремо зауважу, що такий підхід вимагає також високого залучення не тільки рекрутера, а й замовника», — розповідає керівник департаменту персоналу.

Вакансії агробізнесу

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна