У Danone оголосили про кадрові перестановки

Рада директорів Danone одноголосно підтримала пропозицію Еммануеля Фабера розділити обов'язки голови і генерального директора. Рішення набере чинності з моменту призначення нового гендиректора.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Після призначення нового генерального директора, Еммануель Фабер зосередиться на своїй ролі невиконавчого голови ради директорів і продовжить свою роботу в якості голови правління.

Для прийняття цього рішення керівництво і рада директорів Danone в останні місяці провели відкритий діалог з акціонерами, соціальними партнерами, а також багатьма іншими внутрішніми та зовнішніми зацікавленими сторонами.

«Я радий, що ми вжили заходів з управління, які дозволять нам передбачити наступну фазу розвитку воістину унікальної компанії Danone, так як ми робимо з нашим планом Local First новий крок на шляху до оновлення компанії», заявив Еммануель Фабер.

Також Жиля Шнепа призначили заступником голови разом з Сесіль Кабаніс і доручили негайно покласти обов'язки ведучого незалежного директора і голови комітету з управління на Жан-Мішеля Северіно.

«Для мене велика честь стати наступним провідним незалежним директором компанії Danone. Останні десять років я служу компанії і її місії в якості члена комітету з КСВ, а потім голови комітету з аудиту. Я вдячний раді директорів, що довірили мені роль, яка буде мати вирішальне значення на перехідному етапі компанії, який вже розпочався. Я також сподіваюся на продовження плідного діалогу з нашими акціонерами», прокоментував Жан-Мішель Северіно.

Читати також: АгроПризначення у лютому від Latifundist.com

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна