У Danone ініціюють оновлення складу Ради директорів

Компанія Danone проведе реорганізацію своєї Ради директорів.

Про це інформує Latifundist.com з посиланням на пресслужбу компанії. 

Згідно з повідомленням, зміни були спільною пропозицією всіх чинних членів Ради директорів з метою поліпшення продуктивності і місії Danone у найближчі роки. Ця реорганізація буде завершена до зборів акціонерів Danone у 2023 р.

Директори, чиї повноваження закінчуються у квітні 2022 р. вирішили не домагатися продовження своїх мандатів. Решта директорів, за винятком голови та двох директорів, які представляють інтереси співробітників, вирішили не домагатися продовження своїх поточних мандатів з річною затримкою — з моменту проведення зборів акціонерів у квітні 2022 р. або 2023 р.

« На зборах акціонерів 2022 і 2023 рр. буде запропоновано обрати нових директорів з метою формування Ради директорів у складі 12 осіб (включаючи двох директорів, які представляють працівників). Рада директорів запропонує кандидатуру Антуана де Сент-Аффріка в якості директора на наступних зборах акціонерів», — відзначили в компанії.

Голова Ради директорів Danone Жиль Шнепп зазначив, що компанія зосередиться на наступному етапі еволюції управління, переслідуючи дві мети:

  • залучення нових талантів з великим міжнародним досвідом та галузевими знаннями;
  • прояснення принципів роботи Ради директорів в нових рамках розділеного управління.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна