У Danone призначили нового генерального директора

Компанія Danone оголосила про призначення Антуана де Сент-Аффріка на посаду генерального директора з 15 вересня 2021 року.

Про це інформує прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, рішення, прийняте Радою директорів, послідувало за ретельним процесом відбору під керівництвом Комітету з управління. Антуан де Сент-Аффрік стане наступником спільного тимчасового керівництва Веронік Пенхіенаті-Босетта і Шейна Гранта.

Рада директорів також вирішив запропонувати призначити Антуана де Сен-Аффріка в якості нового члена Ради директорів Danone для призначення на наступному щорічному зібранні акціонерів у квітні 2022 року.

«Для мене велика честь і гордість приєднатися і незабаром очолити компанію, яка завжди була для мене джерелом натхнення. Я захоплююся багатою спадщиною і новаторським духом Danone в усіх областях. Я вважаю, що Danone володіє значним потенціалом для того, щоб продовжувати формувати і вносити свій вклад в те, як люди харчуються і що п'ють у всьому світі, і я з нетерпінням чекаю можливості разом з усіма співробітниками, Виконавчим комітетом і Радою директорів написати нашу наступну главу зростання і подальшого просування місії Danone», — прокоментував Антуан де Сент-Аффрік.

Читати також: Кадрові перестановки агробізнесу: квітень

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна