АгроПризначення у вересні від Latifundist.com

У вересні відразу два постачальника сільгосптехніки — Titan Machinery Ukraine і  «Цепелін Україна» — оголосили про зміну генеральних директорів. Також відбулися перестановки в керівному складі компаній Limagrain,  Danone і в ДПЗКУ. Новими кадрами поповнився штат компанії «Аграрні системні технології». Хто та де обійняв нові посади, а кого звільнили — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Аграрные назначения 2021: Сентябрь

Сергій Хаблак

hablak.jpg (247 KB)

Звідки: AGR Group 

Куди: «Аграрні системні технології»

Посада: Головний агроном-агрохімік

З вересня 2021 р. Сергій Хаблак працює головним агрономом-агрохіміком в компанії «Аграрні системні технології».

Раніше він обіймав посаду начальника відділу впровадження та моніторингу технології в рослинництві холдингу AGR Group.

До цього працював в агрохолдингу «Кернел». Сергій Хаблак має ступінь доктора біологічних наук.

Себастіан Шофо

Sébastien_Chauffaut.jpg (43 KB)

Звідки: Group Roullier 

Куди: Limagrain

Посада: Генеральний директор

Себастіан Шофо (Sébastien Chauffaut) став новим генеральним директором компанії Limagrain, змінивши на цій посаді Дам'єна Бургареля.

Про це інформує пресслужба компанії.

Себастіан Шофо здобув фінансову освіту і розпочав свою кар'єру в Deloitte Group. У 2006 році він приєднався до компанії Roullier у якості адміністративного та фінансового директора з агрохімічного підрозділу. З січня 2018 року був головою правління Group Roullier.

Василь Коваленко

kovalenko.jpg (110 KB)

Звідки: ДПЗКУ

Куди: ДПЗКУ

Посада: Виконуючий обов'язки голови правління

Виконуючим обов’язки голови правління акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Кабмін призначив Василя Коваленка. 

Рішення прийнято Міністерством економіки України від 15.09.2021 №33-п.

Раніше Василь Коваленко виконував обов'язки голови правління ДПЗКУ. Після звільнення з посади Власенка, у Кабміні вирішили, з огляду на позитивний досвід роботи Коваленка та його команди в корпорації, призначити його на посаду тимчасового керівника компанції.

Хайко Крайзель

krajzel.jpg (51 KB)

Куди: Titan Machinery Ukraine

Посада: Генеральний директор

З 1 вересня генеральним директором Titan Machinery Ukraine призначений Хайко Крайзель. Він має понад 20-річний досвід роботи в сферах стратегії і розвитку бізнесу, продажів і післяпродажного управління в промисловій галузі.

Раніше працював на ключових управлінських посадах у німецькій групі компаній «Цепелін ГМБХ» в Росії, Вірменії та Центральної Азії. З 2014 р. обіймав посаду генерального директора в Україні. У 2020 р. був обраний президентом Німецько-Української промислово-торговельної палати.

Хайко Крайзель має диплом Executive-MBA Школи менеджменту Kellogg, Northwestern University (США) та Вищої школи менеджменту ім. Отто Бейсгейма, м. Дюссельдорф (ФРН). 

Віталій Гузієватий

guzievatj-vitalij.jpg (173 KB)

Звідки: Titan Machinery Ukraine

Куди: Titan Machinery Ukraine

Посада: Директор з розвитку бізнесу

Віталій Гузієватий, який раніше обіймав посаду генерального директора «Тайтен Машинері Україна», перейшов на посаду директора з розвитку бізнесу і продовжить розвивати торгівельну мережу, а також більше сфокусується на покращенні внутрішніх процесів у компанії.

Баходир Шавкетов

shavketov_zeppelin.jpg (31 KB)

Звідки: «Цепелін Україна»

Куди: «Цепелін Україна»

Посада: Генеральний директор

Баходир Шавкетов призначений на посаду генерального директора «Цепелін Україна» з 1 вересня. Згідно з повідомленням компанії, в Zeppelin він працює з 2002 р. За цей час зробив міжнародну кар'єру — з позицій сервісного координатора, фахівця і потім менеджера з продажу запасних частин і сервісу в «Цепелін Узбекистан» до менеджера з продажу техніки і керівника дивізіону будівельної техніки в «Цепелін Україна». Останні 4 роки обіймав посаду регіонального директора Південного регіону в «Цепелін Русланд».

Антуан де Сент-Аффрік

Antoine_de_St-Affrique.jpg (45 KB)

Звідки: Danone

Посада: Генеральний директор

На посаду генерального директора Danone Антуан де Сент-Аффрік вступив з 15 вересня.

Новина про його призначення з'явилася ще в травні. У компанії відзначили, що Антуан де Сент-Аффрік став наступником спільного тимчасового керівництва Веронік Пенхіенаті-Босетта і Шейна Гранта.

«Для мене велика честь і гордість приєднатися і незабаром очолити компанію, яка завжди була для мене джерелом натхнення. Я захоплююся багатою спадщиною і новаторським духом Danone в усіх областях. Я вважаю, що Danone володіє значним потенціалом для того, щоб продовжувати формувати і вносити свій вклад в те, як люди харчуються і що п'ють у всьому світі, і я з нетерпінням чекаю можливості разом з усіма співробітниками, Виконавчим комітетом і Радою директорів написати нашу наступну главу розвитку і подальшого просування місії Danone», — прокоментував своє призначення Антуан де Сент-Аффрік.

Лаерсіо Бортоліні

laercio-bortolini.jpg (38 KB)

Звідки: Bayer

Куди: Bayer

Посада: Керівник Аграрного підрозділу в Україні

Компанія Bayer призначила нового керівника Аграрного підрозділу в Україні. Виконавчий директор насіннєвого бізнесу в Бразилії Лаерсіо Бортоліні з 1 жовтня 2021 р. очолив Аграрний підрозділ Bayer в Україні.

Згідно з повідомленням, Франк Хатці,  який відповідав за Аграрний підрозділ в Україні протягом останніх трьох років, після більш ніж 30 років трудової діяльності в компанії Bayer, вийшов на пенсію в кінці липня 2021 р.

У компанії відзначили, що Лаерсіо Бортоліні, громадянин Бразилії, працює в компанії понад 20 років і з 2016 року очолював насіннєвий бізнес в Бразилії. На цій посаді він сприяв зростанню бізнесу і успішному розвитку команди з насінництва.

«Я дуже радий очолити Аграрний підрозділ в Україні, тому що сільське господарство в Україні відіграє таку ж важливу роль, як і в Бразилії. Я б хотів зберегти хороші бізнес-показники і дати ще більше інновацій та цифрових рішень українським аграріям, щоб вони вирощували оптимальні і стійкі врожаї», — зазначив Лаерсіо Бортоліні.

Агрозвільнення

Юрій Унрод

Звідки: «Агросем»

Посада: Керівник відділу насіння

Юрій Унрод залишив компанію «Агросем», де з квітня 2019 р. обіймав посаду керівника відділу насіння. У нього великий досвід роботи в агросекторі. У період з 2013 р. по 2018 р. Юрій Унрод працював на посаді національного директора з продажу «МАЇСАДУР Семанс Україна». До цього був регіональним менеджером в «Торговий дім «Украгропром» та регіональним керівником в «Агропромисловій компанії «Маїс».

Яків Пінчук

Звідки: «НІБУЛОН»

Посада: Начальник виробничого відділу

Яків Пінчук працював у компанії «НІБУЛОН» з 2005 р. Починав свою кар'єру в компанії на посаді агронома, був агрономом-насіннєводом. З 2012 р. був начальником виробничого відділу. Про звільнення він написав на особистій сторінці в Facebook.

Нові вакансії

ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна
HR Business Connection , Київ
Договірна
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), Київ
Договірна