Термін служби сільгосптехніки визначається й тим, хто на ній працює — фермер

Керівник агрофірми «Мир» Іван Доценко заявив, що термін служби та якість роботи будь-якої техніки багато в чому визначається тим, хто на ній працює.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Іван Доценко: Господарство почало економічно зростати після відмови від тваринництва».

Наразі на балансі господарства 34 трактори різних модифікацій та 7 комбайнів різних брендів: Massey Ferguson, Challenger, John Deere, CLAAS Lexion. Першими були придбані комбайни Massey Ferguson, які пропрацювали 13 років. Нещодавно їх продали, бо виробіток вже великий і потрібна нова  сільгосптехніка.

«На цих комбайнах працювали справжні профі своєї справи. Термін служби та якість роботи будь-якої техніки багато в чому визначається тим, хто на ній працює. Ті два комбайнери, що працювали роками на Massey Ferguson, навіть після виходу на пенсію продовжували керувати комбайнами у господарстві. Попри активну експлуатацію машин, всі вони залишаються у гарному стані» — поділився керівник агрофірми «Мир» Іван Доценко.

Іван Доценко вже майже 30 років головує у господарстві. Крім нього тут працюють ще 158 людей. Зараз основний вид діяльності агрофірми — вирощування зернових культур. 

Читати також: Яких кадрів потребує ринок праці: відгуки виробників сільгосптехніки

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна