Працівники Ukrlandfarming вимагають від депутатів захистити їх робочі місця

Вчора, 3 лютого, близько 5 тис. аграріїв вийшли на мітинг з вимогою припинити тиск на Ukrlandfarming і захистити їх робочі місця від тиску силових органів.

Про це пише Latifundist.com.

В урядовому кварталі проходять масові акції протесту проти дій директора НАБУ Артема Ситника. Співробітники Ukrlandfarming звинувачують його у знищенні 37 аграрних підприємств.

Аграрії передали звернення до Верховної Ради, в якому закликають депутатів створити Тимчасову слідчу комісію для розслідування фактів свідомого знищення Ситником українського виробника і зупинити протиправні дії НАБУ проти селян.

«Півтора року триває цей тиск на нас. Уже рік ми просимо Президента, Верховну Раду, Кабінет міністрів почути нас і розібратися з незаконними діями Артема Ситника, який свідомо знищує аграрні підприємства. Через тиск НАБУ ми вже були змушені закрити 37 підприємств: ферм, птахофабрик. І будемо змушені закривати ще, якщо ця війна Ситника з селом не припиниться. Вже 13 тис. людей опинилися без роботи, держава вже втратила 1,5 млрд грн податків. Якщо депутати нас і сьогодні не почують, не створять ТСК з розслідування діяльності Ситника, все подальші втрати для бюджету, ці покалічені долі людей, які залишаться без роботи — все це буде вже і їх пряма відповідальність», — заявила операційний директор Ukrlandfarming Галина Ковток

Нові вакансії