Через зупинку виробництва на 37 підприємствах Ukrlandfarming втратили роботу 13 тис. українців

Агрохолдинг Ukrlandfarming  Олега Бахматюка був змушений повністю зупинити виробництво на 37 підприємствах через тиск НАБУ.

Про це повідомляється в заяві Ukrlandfarming.

«Замість того, щоб боротися з корупцією топ-чиновників, директор НАБУ Артем Ситник змушує своїх підлеглих боротися з українським виробником. Слідство цієї війни — це повністю зупинене виробництво на 37 підприємствах групи компаній Ukrlandfarming, без роботи залишилися 13 000 українців, бюджет тільки за минулий рік недоотримав 1,5 млрд грн податків», — йдеться у заяві.  

У агрохолдингу зазначили, що відновити те, що знищено можна, але це вимагає величезних капіталовкладень. Так, створення 1 робочого місця на новій птахофабриці з урахуванням капітальних інвестицій коштує до $500 тис. Але для цього потрібні значні інвестиції.

«Ми вже неодноразово зверталися до Президента і Прем'єр-міністра України та звертаємося ще: ви обіцяли нові робочі місця для українців, ви обіцяли інвестиційних нянь для бізнесу. А за фактом ваш чиновник Артем Ситник просто знищує ті підприємства, які в непростих умовах кризи намагаються працювати, створювати український продукт, давати роботу людям, платити податки», — зазначили у компанії.

Нові вакансії