Новий завод Väderstad в США включатиме офіс для 80 співробітників

Компанія Väderstad оголосила про розширення своєї присутності в США, розпочавши будівництво нового сучасного багатофункціонального заводу в Північній Дакоті, який введуть в експлуатацію 2023 р.

Про це повідомляє прес-служба компанії Väderstad.

«У Vaderstad ми твердо віримо в необхідність інвестувати в наших людей та місцеві громади. Цей новий завод створить робоче середовище світового класу для наших нинішніх та майбутніх співробітників», — поділився керуючий директор Vaderstad Inc Джейсон Строббе.

Новий завод, площею 4 000 кв. м, буде розташований поруч з існуючим виробничим приміщенням та складом запчастин у Вапетоні. Він включатиме в собі офісні приміщення для 80 співробітників із повним набором послуг: дві спеціальні навчальні аудиторії, медіа-театр та виставковий зал площею 1 000 кв. м для проведення навчання персоналу дилерів і cпеціалістів, зустрічі клієнтів та проведення публічних заходів.

Згідно з повідомленням, у травні 2021 р. компанія Väderstad AB придбала компанію AGCO-AMITY JV LLC (AAJV), утворивши Vaderstad Inc., що ввійшла до складу глобальної групи компаній Väderstad. Така інтеграція брендів Wil-Rich, Wishek та Concord в групу Väderstad дозволяє компанії продовжити розширення, отримуючи доступ до торгових точок у США та можливість. При цьому компанія успадковує знання та відданість 120 співробітників, 31 125 кв. м виробничого приміщення, склад запчастин, а також науково-дослідний центр у Вапетоні, Північна Дакота.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна