Працівники Ukrlandfarming написали листи нардепам з проханням захистити їх робочі місця

Працівники агрохолдингу Ukrlandfarming написали адресні листи 422 депутатам Верховної Ради. Аграрії стверджують, що вже 5 років стикаються з безпрецедентним тиском з боку НАБУ через особистісний конфлікт Артема Ситника з акціонером компанії Олегом Бахматюком.

Про це пишуть «Українські новини».

Аграрії наголошують, що звертаються до депутата в зв'язку з ситуацією, яка загрожує знищенням 30 тис. робочих місць, створених компанією, і яка вже привела до істотних втрат для бюджету України.

Також вони просять звернутися до Генерального прокурора України Ірини Венедиктової по виконання рішення суду і передачі справ, ініційованих проти компанії з порушеннями процесуальних норм, для розслідування в незаангажовані правоохоронні органи.

Згідно з повідомленням, Печерський районний суд міста Києва своїм рішенням від 21 січня 2021 р. зобов'язав генпрокурора Ірину Венедіктову розглянути клопотання про зміну підслідності справи, визнавши наявність конфлікту інтересів чиновників і необґрунтованість підозр. Однак Генеральний прокурор досі не виконала це рішення суду.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна