Однією з умов продажу Пришибського елеватора було збереження колективу у повному складі

Протягом процесу купівлі-продажу «Пришибського елеватора» колектив щоденно виходив на роботу і стабільно отримував зарплатню.

Про це йдеться у матеріалі Elevatorist.com «Пришибский элеватор G.R. Agro: СОГовый везунчик».

«Пришибський елеватор» увійшов до складу холдингу GR Agro у травні 2020 року. До цього часу підприємство належало компанії Louis Dreyfus. Процес купівлі-продажу йшов півроку, але працівники підтримували чистоту на території і стежили за справністю всіх механізмів. 

Хоча змінився власник елеватора, але колектив вдалося зберегти у повному складі. Директор «Пришибського елеватора» Василь Крамаренко керує підприємством ще з початку 90-х років. 

«Придбали елеватор у компанії Louis Dreyfus в травні 2020 року, буквально перед стартом сезону. Ми зберегли весь персонал, у нас це було однією з умов договору. Елеватор в дуже хорошому стані, повністю робочий, нам не довелося нічого відновлювати або змінювати. Єдина зміна — на підприємстві тепер наша служба охорони. У роботу елеватор був запущений дуже швидко, 16 червня ми вже прийняли першу машину з зерном», — поділився операційний директор ГК GR Agro Артем Ремпе.

Читати також: Робота на елеваторі: про головне від спеціалістів зерносховищ

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна