Операційний директор Агро-Регіону розповів про дефіцит кадрів у елеваторному напрямку

Операційний директор «Агро-Регіон» Володимир Кравцов зазначив, що елеваторний напрямок має проблему дефіциту кадрів. Кваліфікованих співробітників не вистачає як в офісах, так і на елеваторах.

Про це йдеться у матеріалі Elevatorist.com «Володимир Кравцов: Елеватори Агро-Регіону готуються до викликів 2022 року».

«Якщо знаходимо людей, які цінують нашу компанію, ми їх навчаємо і бережемо. Взагалі у нас люди швидко долучаються до корпоративних цінностей. «Агро-Регіон» позиціонується як нормальний, євроінтегрований, прозорий бізнес», — пояснив Володимир Кравцов.

За його словами, на базі підрозділу у Великій Олександрівці планують створити «агроспільноту», зібрати там всіх, хто має стосунок до «агро», побудувати офіси, склади, виробничу інфраструктуру.

«Ми розташовані у 5 хвилинах від аеропорту «Бориспіль», тому місце дуже зручне, можна приїхати, з усіма поспілкуватись. Ми вже маємо там двох резидентів, команію MasSeeds та компанію CDF. Залучайтесь, приїжджайте, будемо всім раді», — додав Володимир Кравцов.

Сам Володимир Кравцов є операційним директором компанії. До певного часу він займався лише виробництвом зернових на полях, а потім йому віддали ще й елеваторний напрямок.

«Поєднувати все не так просто. Здається, ну що там елеватори: прийняв, почистив, відправив зерно, але стільки нюансів… Єдине, в чому тут легше, порівняно з вирощуванням зернових, для елеваторів не так критичні погодні умови», — резюмував Володимир Кравцов.

Нові вакансії

ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна
HR Business Connection , Київ
Договірна
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), Київ
Договірна