На Тернопільщині налагодили мобільну доставку їжі для механізаторів

Зазвичай, при роботі у полі виникає труднощі з безперебійною та мобільною доставкою їжі для працівників. Одним із таких рішень на Тернопільщині став СОК «Млин», де засновник Андрій Піцань налагодив мобільну доставку їжі для механізаторів агрофірми «Заxід-Агро МXП», які займаються землеробством.

Читати більше: Як заснувати бізнес на виїзному харчуванні у селі

Як зазначив Андрій Піцань, історія справи почалась із виграшу гранту в конкурсі МХП «Село. Кроки до розвитку». За виграні кошти вдалось придбати пекарську шафу. Наразі у кооперативі 10 членів.

«Наш кооператив спеціалізується на наданні послуг виїзного харчування механізаторам, які займаються землеробством. В основному, випікаємо борошномельну продукцію, зокрема хліб і булочки.», — розповів Андрій Піцань.

У їдальні є розроблене меню, відповідно до нього і готують їжу. Працівники можуть подивитись набір страв на тиждень.

«У нас є закріплена машина компанії, яка розвозить обіди по встановлених локаціях. Для працівників, які знаходяться не в полі, а безпосередньо на території агрофірми, все простіше — вони приходять до нас в їдальню», — зазначив Андрій Піцань.

Крім того, є кондитерський цех. Роблять торти та пляцки на замовлення, а також випікають для агрофірми «Заxід-Агро МXП», яка функціонує у декількох областях України. 

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії