МХП витратив 7 млн грн на лікування важких форм COVID-19 співробітників

Керівник управління захисту здоров'я і підтримки безпеки співробітників агрохолдингу «МХП» Катерина Банщикова заявила, що під час пандемії на лікування важких форм ковіду співробітників було витрачено 7 млн грн.

Про це йдеться у подкасті «Експертна думка» від Країна ФМ.

«Під час пандемії компанія рятувала життя українців, співробітників МХП, їх родичів. Ми повністю брали на себе оплату тестування та лікування співробітників від ковіду. Сумарно ми витратили близько 7 млн грн на лікування важких форм ковіду для співробітників. Зараз в МХП триває кампанія з вакцинації співробітників, щоб запобігти розповсюдженню Covid-19», — зазначила Катерина Банщикова.

Вона наголосила, що кожен співробітник мав змогу отримати послугу телемедицини: при будь-якій симптоматиці зателефонувати лікарю і отримати необхідну консультацію. Також на підприємствах МХП 24/7 працював цілий штат лікарів.

«Турбота за кожним співробітником, не зважаючи, з якого він регіону, на якому підприємстві та яку посаду обіймає, приділялася у рівній вазі. Між цим немає жодної різниці, коли йде мова про здоров'я людини та її майбутнє», — пояснила Катерина Банщикова.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна