МХП сформував напрямок Wellbeing із командою корпоративних психологів

Агроіндустріальних холдинг МХП сформував напрямок Wellbeing з командою корпоративних психологів, як незалежну функцію для підтримки благополуччя співробітників і турботи про психічне здоров'я.

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Рік тому МХП створили команду корпоративних психологів, які допомагають нашим співробітникам краще турбуватись про своє психічне та емоційне здоров’я. У кожного є можливість звернутись до психолога в зручному форматі та отримати допомогу з приватного чи робочого питання. Ми формуємо культуру турботи про свій психологічний стан і за рік вже бачимо чудові результати», — прокоментувала керівник напрямку Wellbeing в МХП Наталія Шеремета.

Вона підкреслила, що всі сфери життя людини перетинаються, тому турбота повинна бути комплексною.

Наталія Шеремета зазначила, що программа Wellbeing спрямована на формування комплексної стратегії турботи про співробітників і розробку програм за чотирма ключовими напрямками:

  • стійке здоров'я і фінансова безпека;
  • якісні відносини і партнерська комунікація;
  • психічне та емоційне благополуччя;
  • розвиток культури, спрямованої на підвищення ефективності та залучення кожного члена команди.

За словами Наталії Шеремети, кожен напрямок містить конкретні активності і програми, націлені на підвищення якості життя та добробуту співробітників МХП.

«Ми вивчаємо та аналізуємо міжнародні практики, щоб пропонувати нашим людям можливості і формувати навички для ефективної роботи та щасливого життя», — додає вона.

Нагадаємо, компанія МХП та Центр «Розвиток КСВ» запрошують школи Канева, Ладижина та Миронівки взяти участь у освітньому проєкті «Школа сталого розвитку МХП».

Нові вакансії