Люди МХП: Артем Бас

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», адміністратор системи «Урожаю» Артем Бас розповідає про основні обов’язки на своїй посаді, важливість продовжувати вчитися та особливості роботи не лише з «залізом», а й людьми.

Читати також: 5 додаткових заходів безпеки, які залишить МХП після карантину

Після навчання у Черкаському державному бізнес-коледжі, Артем Бас працював за фахом у рекламній фірмі «Рената» і був адміністратором системи в «Черкасиобленерго». Побачивши оголошення про вакансію ТОВ «НВФ «Урожай», запропонував свою кандидатуру і вже 9 років працює адміністратором системи.

На підприємстві приблизно 220 комп'ютерів, а також 120 планшетів і 70 ноутбуків. У обов’язки Артема Баса входить їх ремонт, встановлення ПЗ, зв'язку, підтримка користувачів, взаємодія з провайдерами і т.д. Спрощує його роботу віддалений доступ до комп'ютерів.

«Зрозуміло, що за кожним комп'ютером стоїть людина, яка може «не дружити» з технікою. Тому, звичайно, робота адміністратора системи — це робота не тільки з «залізом», а й з людьми. Одному співробітникові досить один раз пояснити правила користування технікою, і він буде працювати. Іншому — кілька разів треба пояснювати. І бути готовим до того, що людина буде приходити з питаннями знову і знову», — зазначив Артем Бас.

За його словами, іноді трапляються аврали: в період посівної або збиральної кампанії, планшети, з якими працюють наші агрономи, виходять з ладу, необхідно швидко включатися і виправляти ситуацію.

bas.jpg (632 KB)

Артем Бас запевняє, що його робота потребує постійного вдосконалення, необхідно продовжувати вчитися і «тримати руку на пульсі».

Наприкінці минулого року чоловік зі своєю родиною переїхав у будинок, який побудував власноруч. Також він заклав великий сад і посадив 100 кущів винограду 30 різних сортів. Артем Бас зізнається, що можливо на це захоплення вплинула праця в аграрній компанії, адже він навіть не очікував, що в Україні стільки сортів винограду, які можуть давати великий урожай. Тепер для нього садівництво — кращий спосіб перемикатися від роботи за комп'ютером. 

Також у вільний час герой випуску любить їздити на велосипеді. Окрім того, що щоденно долає дорогу на роботу 20 км туди і 20 км назад, беру участь в поїздках на тривалі дистанції (від 200 до 1 тис. км), які організовує французька компанія Audax Club Parisien. Цього року готується подолати на велосипеді 1 тис. км за 75 годин.

«Як в народі кажуть, як чоловік я реалізувався: народив сина (і доньку), посадив дерево (навіть цілий сад), побудував будинок...Але попереду ще стільки роботи і нових звершень», — зробив висновок Артем Бас.

bas_1.jpg (397 KB)

Підпишіться на наші Telegram-канали і не пропустіть свіжі вакансії агробізнесу

970-на-90_агроработа.gif (399 KB)

АгроРобота_Тваринництво

АгроРобота_Продажі

АгроРобота_Сільгосптехніка 

АгроРобота в Україні 

АгроРобота_Рослинництво

АгроРобота_Логістика

АгроРобота_Агрохолдинги

АгроРобота_Трейдинг

АгроРобота_Елеватори

АгроРобота у Києві

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна