Люди МХП: Андрій Приведенець

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», заступник головного лікаря ветеринарної медицини ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Андрій Приведенець розповів, як погодився на перспективу залишити все і поїхати працювати далеко від дому, а також чому мріяв протриматися на новій роботі хоча б рік.

pryvedenets.jpg (423 KB)

Читати також: 5 додаткових заходів безпеки, які залишить МХП після карантину

Вибір професії Андрія Приведенця був не випадковим, адже його мама теж ветернар. Він вивчився у ветеринарному технікумі та ветакадемії і має досвід роботи на невеличкій фабриці на Львівщині та на птахокомплексі в Луцьку. Наразі Андрій Приведенець вже 8 років працює на «Миронівській птахофабриці». Але коли працевлаштовувався, то мріяв протриматися на цій роботі хоча б рік. Це пояснює тим, що рівень виробництва був настільки величезним, що чоловік навіть не думав, що в Україні функціонують такі фабрики.

pryvedenets_2.jpg (513 KB)

У перші пів року роботи Андрій Приведенець мав у підпорядкуванні 3 бригади. Потім чоловік пройшов атестацію і рік працював вже провідним лікарем, відповідаючи вже за 4 бригади. Далі мене перевели вже на повноцінний 7-бригадний комплекс.

«Я відчуваю, що чим довше працюю, тим легше, адже, набуваючи досвіду, краще володієш ситуацією, можеш спрогнозувати як вона розвиватиметься», — поділився Андрій Приведенець.

pryvedenets_4.jpg (388 KB)

У його підрозділі працює близько 50 працівників. 6 днів на тиждень проводиться вакцинація птахів, тому робота кипити практично щодня, змінюються лише бригади. Вакцинацію проводять з 8 ранку і закінчуємо після обіду. А влітку починають о 3 годині ночі і закінчують близько 9 ранку. Андрій Приведенець наголошує, що головна задача ветлікарів зберегти поголів'я. Для цього необхідно слідкувати, щоб птиця була здоровою, добре росла, давала хороші показники, відповідно, щоб підприємство мало прибуток.

«Для нас, ветеринарних лікарів, на першому місці збереженість поголів'я. Ми щороку ставимо собі мету вищу за попередню. Це дуже стимулює, коли всій команді вдається її досягати. Якщо минулого року у нас була збереженість 96,4%, то на цей рік мета — 96,7%, а на сьогодні цей показник у нас — 97,0%», — підкреслив Андрій Приведенець.

pryvedenets_1.jpg (497 KB)

Чоловік зізнається, що переїзд з Волині дуже хвилював його. Але зараз він не жалкує про свій вибір. Адже спочатку Андрій Приведенець переїхав сам, а через рік привіз дружину. «Миронівська птахофабрика» дала родині квартиру, а незабаром дружина змогла знайти роботу в дитячому садочку. За 8 років Андрій Приведенець відвідав безліч красивих місць на Черкащині, намагається проводити на природі вихідні та їздимо на екскурсії центральною Україною.

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна