Кернел став переможцем премії HR-бренд Україна

Компанія «Кернел» стала переможцем національної премії «HR-бренд Україна».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Були відзначені два проєкти компанії: Employee Data Center Kernel отримав перше місце у номінації «Україна», а «СтопКоронавірусРазом» — у номінації «Регіон».

У рамках Employee Data Center Kernel співробітники компанії використовують digital-інструменти, які допомагають підтримувати ефективність бізнес-процесів, якість і швидкість сервісів. Зокрема, на підприємствах функціонують інформаційні кіоски, система «Мій кабінет», центр даних керівника, чат-боти, Power BI та інші адміністративні й HR-сервіси.

kernel-1.jpg (75 KB)

Також HR-команда «Кернел» перед початком пандемії коронавірусу поставила мету — зберегти стійкість бізнес-процесів та впевненість співробітників у стабільності. Тому співробітники всіх підприємств були забезпечені засобами індивідуального захисту, офісний персонал переведено на віддалений режим роботи зі збереженням повної заробітної плати, а корпоративні навчання та івенти — в онлайн-формат. Окрім того, «Кернел» направив 150 млн грн на боротьбу з коронавірусом за межами компанії.

«HR команда Kernel щороку запроваджує проєкти, які стають трендами на ринку праці. Колеги роблять усе можливе, щоб компанія була драйвером глобальних змін у житті кожного співробітника, а також діляться успішними прикладами з іншими компаніям і формують HR-стандарти в бізнес-середовищі України», — йдеться у повідомленні.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна