Експерт розповів про форс-мажори у роботі дощувальних машин через людський фактор

Комерційний директор компанії «Варіант Агро Буд» Ілля Жемелінський зазначив, що іноді людський фактор спричиняє найбільше проблем у роботі дощувальних машин.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Ілля Жемелінський: Інвестиції в наші системи зрошення окупилися за один сезон».

«Наприклад, оператор недогледів, не зупинив вчасно машину, і вона з'їхала з колії, влетіла в лісосмугу. Потрібно приїхати й допомогти її обережно витягнути, щоб не пошкодити. Або випадково перетягнув шланг, витягнув гідрант. Було навіть таке, що механізатор забував і просто в’їжджав у дощувальну машину», — пояснив Ілля Жемелінський.

За його словами, компанія працює не просто за принципом «приїхав-обстежив-порадив», а надає реальну допомогу фермеру в роботі. Цей формат називається «сервіс понад очікуване».

«Фермер не повинен думати, де купити запчастини, шланги чи як узагалі замінити якусь частину труби або форсунки. Цим будемо займатися ми», — резюмував Ілля Жемелінський.

До «Варіант Агро Буд» звертаються фермери, які ніколи не користувалися такими системами. Тому завдання представників компанії у цьому випадку — пояснити всі агрономічні й технічні вимоги певного процесу, надати різні пропозиції, які можуть підійти для умов і бюджету конкретного господарства. Також проводяться інструктажі та навчання.

Читати також: «Варіант Агро Буд» у 2020 р. вдалося зберегти практично весь штат співробітників компанії.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна