Експерт розповів, хто повинен керувати запровадженням систем контролю швидкості сільгосптехніки

Засновник та операційний директор компанії AgroOnline Віктор Боровик заявив, що для запровадження систем контролю швидкості сільгосптехніки на підприємствах необхідна людина, яка б відповідала за цей проєкт.

Про це йдеться в матеріалі Latifundist.com «Кілометри/год, які працюють на аграрія».

Цей співробітник повинен керувати інженерними й організаційними заходами, а також забезпечувати взаємодію різних служб і доносити до них завдання. За словами Віктора Боровика, це полегшує впровадження систем контролю швидкості й робить процес більш організованим.

«Установка устаткування на техніку і навіть її налаштування і навчання персоналу роботі з трекером — це тільки перший етап. Просто контроль швидкості і покарання водія техніки, який не дотримується вимог, не може вирішити всіх проблем, пов'язаних зі швидкісним режимом сільгосптехніки. Потрібно розуміти, що робити далі з отриманою інформацією, і як її використовувати для більш якісної та ефективної роботи», — наголосив Віктор Боровик.

За консультацією з установки та функціоналу датчиків звертайтесь за тел. 050-937-10-97, Олег Лукашик. Безкоштовну консультацію можна отримати за посиланням.

Читати також: Професія: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна