BEDNAR призначив Андрія Максимчука на посаду продакт-менеджера південно-східної частини України

Компанія BEDNAR призначила Андрія Максимчука на посаду продакт-менеджера південно-східної частини України з базуванням у регіоні м. Дніпро.

Про це повідомляє прес-служба «BEDNAR Україна».

За повідомленням, Андрій Максимчук буде відповідальним за технічний напрямок роботи агрегатів BEDNAR в Україні, допомогу дилерам з гарантійним обслуговуванням клієнтів, технічні тренінги та презентації, маркетингову роботу «в полі» та багато іншого.

AndriiMaksymchuk.jpg (240 KB)

Крім того, у компанії пізніше планують розширення за рахунок спеціалістів бренд-менеджера або маркетолога. 

«За останні роки наші продажі в Україні збільшилися більш ніж у 3 рази, тож є нагальна потреба підвищити рівень допомоги сервісним службам наших дилерів від команди BEDNAR в Україні», — наголосив комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко.

Андрій Максимчук працював сервісним інженером у компанії «Агріматко Україна», потім — продакт-менеджером брендів Jacto та McCormick у цій же компанії. Останнім часом розглядав можливість працювати саме із виробником. 

«BEDNAR — цікавий, динамічний бренд, стрімко зростає на території України. Думаю, саме тут я зможу краще використати свій досвід та ще більше навчитися нового», — підкреслив продакт-менеджер BEDNAR по Південно-Східній Україні Андрій Максимчук.

Читати також: АгроПризначення у лютому від Latifundist.com

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна