Власник корпорації Horsch розповів про розширення штату

За останні 5 років компанія Horsch вдвічі збільшила оборот і розширила штат на 300 працівників.

Про це йдеться у матеріалі Traktorist.ua «Філіп Хорш: Трактор витіснив коня, робот витіснить трактор»

Власник корпорації Horsch Філіп Хорш зазначив, що пандемія внесла свої корективи і виробник стикнувся з нестачею комплектуючих деталей. Для розв'язання цієї проблеми в компанії найняли двох спеціалістів. 

«Horsch є сімейним підприємством, а це значить, що ми приймаємо всі рішення разом. Вони мають бути одноголосними. І так відбувається вже протягом 40 років. Тобто, не було прийнято жодного рішення, з яким би хтось був не згодним. Однак, якщо таке трапляється, рішення не приймається. І я більше, ніж впевнений, що такий підхід є ядром нашої компанії. Насправді це дуже просто, адже кожне рішення не потрібно перекручувати. Для нас це велика цінність», — наголосив Філіп Хорш.

За його словами, компанія сприяє вихованню нової генерації родини, задіюючи її в роботі господарства перш, ніж допустити до управлінських справ бізнесу. Безпосередня праця у сільському господарстві, яка включає проведення всіх сільськогосподарських операцій, сприяє кращому розумінню тематики та, відповідно, машин. 

Всього в родині 13 дітей, 8 з яких мають великий інтерес і хочуть працювати в бізнесі. Такі обставини, за словами Філіпа Хорша, ще раз підкреслюють необхідність мати чіткі правила. 

«Ми повинні вирішувати як ми будемо працювати і долати конфлікти. Взаєморозуміння — головне. Для нас дуже важливо, щоб наше підприємство завжди залишалося сімейним», — резюмував Філіп Хорш.

Нові вакансії