У представництві Horsch в Україні працюватимуть 35 фахівців

Вчора, 24 червня, відбулося офіційне відкриття представництва компанії Horsch у с. Велика Солтанівка Київської обл.

Про це інформує Traktorist.ua.

У розпорядженні представництва знаходиться майже 15 га землі та 3300 м² приміщень. Нововідкритий центр складається з центрального офісу, складу запасних частин, демонстраційних полів, маркетингового залу, приміщення для великих конференцій та інших малих залів, де компанія планує проводити семінари для дилерів, партнерів і клієнтів у сфері продажу і сервісу. У представництві Horsch в Україні працюватимуть 35 фахівців.

За словами представників компанії, комплекс звели у модерному архітектурному стилі з дотриманням усіх будівельних стандартів із забезпеченням комфорту для співробітників та гостей. До прикладу велику конференц-залу обладнали спеціальними акустичними панелями для покращення звуку під час виступів спікерів.

Компанією також зроблено внесок у місцеву інфраструктуру: власним коштом прокладено 3500 м газової труби. В планах керівництва Horsch й надалі нарощувати власні потужності в Україні, зокрема розглядається варіант побудувати тут завод.

«Є плани відкрити виробничі потужності в Україні. Ми вже придбали земельну ділянку під це. Земельна ділянка ідеально розташована в плані логістики. Зараз агротехніка має в собі багато електроніки, в Німеччині важко знайти хороших програмістів, а Київ — центр Європи по ІТ-технологіям і ми сильно думаємо, щоб тут відкрити ІТ центр. Саме тому ми відкрили наш центр недалеко від Києва. Ми вже давно обговорюємо можливість відкриття виробництва, але конкретних строків поки немає. Утім вже ж центр і вся інфраструктура під майбутній завод. Вже підведено електрику 750 кВт, газові труби — усе з розрахунку на заводи», — пояснив власник корпорації HORSCH Філіп Хорш.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна