Потенційні місця роботи — випуск 3

У третьому випуску нашої нової рубрики «Потенційні місця роботи» ми розповімо про зміни в компаніях «НІБУЛОН», «ChortkivWest» та інші. Вважаємо за необхідне тримати руку на пульсі змін і знати про потенційні місця роботи. 

У компанії ТОВ СП «НІБУЛОН» мають намір побудувати сучасний високотехнологічний перевантажувальний термінал з відвантаженням зернових і олійних культур на річковий транспорт в Миколаєві.

За темою: всі вакансії Миколаївської області

Також в планах компанії будівництво майданчика відстою вантажного автотранспорту на території Центрального району Миколаєва на в'їзді в мікрорайон Матвіївка.

За темою:  ознайомитися з вакансіями на елеваторах

У Тернопільській області 2 бізнесмена мають намір побудувати комбінат хлібопродуктів. За умовами укладеного договору представники бізнесу мають побудувати в індустріальному парку «ChortkivWest» комбінат хлібопродуктів (елеватор і млин), міні-пекарні, складські приміщення для зберігання сировини і споруди для очищення води і промислових стоків.

Фото: газета Номер один

За темою: вакансії Тернопільської області

В селі Городище Шепетівського району Хмельницької області відкрили першу родинну молочну ферму. 

За темою: вакансії Хмельницької області

Будівництво та відкриття ферми відбулося за фінансового сприяння ТОВ «Укрмілкінвест». Фінансова допомога надавалася на придбання обладнання та придбання дійних корів. Відкриття сімейної молочної ферми «Молочна перлина» проводили координатор проекту Ірина Патик та дорадник Олександр Березюк.

Наразі на фермі вже збудували приміщення з усіма сучасними вимогами до утримання дійних корів, обладнання для доїння корів, холодильне обладнання. А також закупили 13 дійних корів, планують закупити ще 5 корів.

До речі, зараз у компанії Укрмілкінвест відкриті 4 вакансії.

Ristone Holdings будує другий комплекс з переробки олійних за € 2 млн. Основним напрямком діяльності комплексу є глибока переробка олійних культур. В даний час виготовляється наступна продукція: олія соняшникова, шрот гранульований, експандованих макуха, з відходів виробництва паливні пелети для опалення.

За темою: вакансії Дніпропетровської області

У компанії зазначили, що до складу комплексу переробки олійних культур входять: масло пресовий цех потужністю 640 т / добу, цех екстракції, виробничо-технологічна лабораторія, силоси запасу сировини з норійної вежею, відділення завантаження лушпиння на автотранспорт, резервуари для зберігання масла, відділення грануляції шроту, відділення наливу масла в вагони та автотранспорт, відділення завантаження гранульованого шроту на автотранспорт і залізничні вагони, котельня, яка працює на власних відходах виробництва.

Читати за темою: Потенційні місця роботи — випуск 2

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна