Потенційні місця роботи — випуск 2

У другому випуску нашої нової рубрики «Потенційні місця роботи» ми розповімо про нові вакансії в компанії Епіцентр К, ФГ «Захід-Птиця» і турецьку агрокомпанію, що будує завод у Херсонській області. 

«Епіцентр К» запустив насіннєвий завод в Хмельницькій області в Західному кластері компанії. На виробництві встановлено обладнання від європейського виробника — насіннєва лінія Cimbria (Данія). Її потужність дозволяє допрацьовувати з дотриманням прогресивної технології калібрування, протруєння та фасування 80-100 т насіння на добу. 

У перспективі компанія буде переходити на вирощування насіннєвого матеріалу зернових і зернобобових культур з його подальшим доопрацюванням. Відповідно до прес-релізу, для вирощування насіння агрохолдинг має власні ділянки гібридизації із зрошувальною технікою і дощовими машинами, дозволяє вирощувати насіння за сучасними технологіями, з дотриманням чітких термінів і гарантованої якості виконання агрономічних робіт.

Досить ймовірно, що у Хмельницькій області будуть відкриватися нові вакансії. Проте не тільки тут, а ще у Львівській області. Там у фермерському господарстві «Захід-Птиця», яке знаходиться у Львівській області, планується розширення виробничих потужностей. 

Елеватор господарства буде оснащений новим силосом на плоскій підставі ємністю 4 тис. т, а також транспортним устаткуванням потужністю 50 т / год. До речі, свіжі вакансії за тиждень для елеватористів зібрані за посиланням.

А також в І півріччі 2020 р. очікується введення в дію сучасного молочного комплексу потужністю 1200 голів ВРХ В селі Хрущівка на Черкащині СТОВ «Перемога».

«Наразі в господарстві проводиться будівництво сучасного молочного комплексу потужністю 1 200 голів ВРХ. Також завершується будівництво тваринницького приміщення на 580 голів дійного стада (готовність на 80%) та родильного відділення (готовність 90%). Проводяться роботи з будівництва доїльного залу типу «Карусель» на 36 корів одночасного доїння фірми GEA Вестфалія (Германія). Завершення будівельних робіт та введення в дію комплексу очікується в І півріччі 2020 р.», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з введенням в дію молочного комплексу додатково буде створено 36 робочих місць. Надалі вакансії можна буде переглянути у цьому розділі.

Херсонщина почне експортувати агропродукцію в Туреччину. Згідно з повідомленням, запустити завод компанія планує до кінця року.

«16 вересня відбулася зустріч з представниками компанії «Агро-Байхан», яка вже почала облаштовувати завод в Херсоні. Підприємство буде займатися переробкою висівок в гранули і поставляти їх до турецького агрохолдингу. Інвестори вже закупили обладнання і орендували приміщення», — наголошується в повідомленні.

Нові вакансії