У Väderstad вшанували пам'ять засновника компанії Руне Старка

У 1962 р. Руне Старк та його дружина Сів заснували Rune's Mekaniska Verkstad (Механічну майстерню), що вже стало частиною історії сільського господарства. Руне не стало в 2008 році, але пам'ять про нього міцно живе і сьогодні. 4 березня 2021 року йому виповнилося б 100 років.

Про це повідомляє прес-служба компанії Väderstad.

rune_stark_1.jpg (155 KB)

«З самого початку Руне мав чітке уявлення і тверду віру в те, що маленька компанія стане великою і що ми допоможемо годувати населення світу. Він був твердо впевнений, що те, що ми робили і робимо досі, має найвищий сенс. Руне залишався фермером до кінця свого життя і завжди був на боці фермерів. І ми у Väderstad працюємо для фермерів та для полегшення їх повсякденного життя», — йдеться у повідомлені компанії.

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Сьогодні в компанії вшановують Руне та дякують йому за інноваційність, яка і нині існує у Väderstad та спрощує щоденну роботу фермерів у всьому світі і допомагає людям завжди мати хліб на столі.

«Ми всі сумуємо за Руне, його немає з 2008 р., але пам’ять про нього міцно живе як у компанії Väderstad, так і в нашій техніці. ідеться у повідомлені компанії», — зазначили у компанії.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна