У Степова-Агромех поділилися досвідом скорочення штату механізаторів

Після призначення В'ячеслава Чугунова у 2018 р. на посаду директора агротехнічного департаменту агрокорпорації «Степова» на підприємстві «Степова-Агромех» була проведена реорганізація: штат зі 112-114 механізаторів зменшено до 47 осіб.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

Для реорганізації був проведений аналіз: хто з команди може і готовий працювати на різній техніці. Цих людей залишили, інших — звільнили. Потім було проведене навчання. Тепер працівники отримують значно вищу заробітну плату (у сезон до 50 тис. грн) і задіяні в роботі цілий рік. 

В'ячеслав Чугунов наголосив, якщо людину правильно мотивувати, то від нього буде колосальна віддача.

«Вся техніка ділиться на групи: вантажні автомобілі (1 людина відповідає), імпортна техніка, до якої відноситься вся великогабаритна техніка, зокрема потужні трактори, комбайни і техніка JCB (2 людини відповідають), трактори і причіпна техніка, вилочні навантажувачі (3 людини). Плюс є окремо людина, яка відповідає за ремонт кузовів. Всі вони підпорядковуються моєму заміснику. Тобто ось така структура із 5-6 людей, яка контролює весь штат співробітників. Всього на підприємстві працює 77 осіб», пояснив В'ячеслав Чугунов.

Нові вакансії

ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна