У НУБіП України провели підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України спільно з ННІ неперервної освіти і туризму з 15 по 26 березня 2021 р. проводили підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби.

Про це повідомляється на офіційному сайті навчального закладу. 

Навчання проводилося у дистанційній формі. Його проходили фахівці підрозділів з питань безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби.

Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включає розгляд таких питань, як перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, аграрна політика в контексті сучасних реформ, післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини, державний контроль та нагляд за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів, планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні, засади та порядок здійснення державного контролю за харчовими продуктами та іншими об’єктами санітарних заходів та інші.

Читати також: АгроАбітурієнт: Чому випускники НУБіП України затребувані на ринку праці

Нові вакансії

Приватне акціонерне товариство "Агро-Союз", Дніпро
25 000 грн
KUSTO AGRO, Житомир
Договірна
ТОВ "ТІВОЛІ ФЮР", Переяслав-Хмельницький
16 000 грн
Приватне акціонерне товариство "Агро-Союз", Дніпро
25 000 грн
Луї Дрейфус Компані Україна, Тульчин
Договірна