У НУБіП України провели підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби
Факультет ветеринарної медицини НУБіП України спільно з ННІ неперервної освіти і туризму з 15 по 26 березня 2021 р. проводили підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби.
Про це повідомляється на офіційному сайті навчального закладу.
Навчання проводилося у дистанційній формі. Його проходили фахівці підрозділів з питань безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби.
Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включає розгляд таких питань, як перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, аграрна політика в контексті сучасних реформ, післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини, державний контроль та нагляд за якістю ветеринарних імунобіологічних засобів, планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні, засади та порядок здійснення державного контролю за харчовими продуктами та іншими об’єктами санітарних заходів та інші.
Читати також: АгроАбітурієнт: Чому випускники НУБіП України затребувані на ринку праці
Не пропусти останні новини! Підписуйся на наші соціальні мережі.