Торік агропідприємство Україна стало лідером Тернопільщини за рівнем зарплати — Крижовачук

Директор господарства «Україна» Олег Крижовачук наголосив, що у 2020 р. агропідприємство стало лідером Тернопільської області за рівнем заробітної плати.

Про це йдеться в інтерв’ю Latifundist.com Олег Крижовачук: Три кити агробізнесу — інновації, конкурентна зарплата та турбота про пайовика

Олег Крижовачук зазначив, що за перше півріччя 2021 р. в господарстві «Україна» виплатили на 8 млн грн більше зарплати, ніж торік. 

«Я отримую неабияке задоволення, коли підписую премію й бачу, що люди задоволені. Це формує у людей впевненість, вони хочуть працювати в нас», — заявив директор. 

За словами Олега Крижовачука, претенденти на роботу намагаються дійти до головного інженера, головного агронома чи директора, щоб домовитися про перспективи майбутнього працевлаштування у господарстві «Україна».

«Мені хочеться, щоб люди відчули, що ми вміємо хазяйнувати. Щоб вони пишалися нами. Зараз у Скорики приїжджають люди зі всього району подивитись, який у нас порядок, як ми це зробили», — резюмував Олег Крижовачук.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна