Прометей виділив понад 160 тис. грн благодійної допомоги для ЗСУ й тероборони

Зерноторгова компанія «Прометей» надала понад 160 тис. грн благодійної допомоги для гуманітарних потреб ЗСУ та територіальної охорони.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Кошти спрямовані на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних засобів для військових, що захищають Миколаївську область.

Команда ГК «Прометей» прийняла рішення не залишатися осторонь та допомогти українським захисникам, організувавши закупівлю та логістику необхідних військових матеріальних засобів.

У компанії зазначають, що наразі займаються також організацією міжрегіонального складу, на базі якого акумулюватиметься необхідна військова товарна номенклатура.

«Зараз, в умовах тотального дефіциту, не лише медикаментів та певної техніки, а й елементарно — предметів першої необхідності, наша команда працює у посиленому режимі, щоб закупити для наших Захисників матеріальні, продовольчі та інші засоби. Крім того, ми беремо на себе ризики, пов'язані з логістикою. Ми розуміємо, наскільки важливо максимально допомогти нашим хлопцям, які працюють на передовій та повністю беруть на себе ризики, пов'язані із захистом нашого життя!», — зазначили в компанії.

ГК «Прометей» висловлює подяку Миколаївській ОДА та представникам місцевого самоврядування за оперативне інформування щодо необхідної армії номенклатури товарів.

«Своєму успіху ми зобов'язані українському народу, і саме час надати допомогу зі своєї сторони. Ми маємо об'єднатися і організувати допомогу нашій армії! Ми щодня повідомлятимемо про нашу роботу в цьому напрямку, щоб об'єднати бізнес у бажанні підтримати українських захисників. Це не остання допомога, яку надає наша команда. І зараз для здійснення наших планів важливі не скільки гроші, скільки пошук необхідного та організація логістики. Тому ми просимо всіх приєднатися до цієї Святої доброї справи!», — зазначим засновник компанії Рафаель Гороян.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Нові вакансії