Штат Тімак Агро Україна торік збільшився на 20%

На сьогодні в компанії «Тімак Агро Україна» працює більше 130 співробітників. Причому на 20% штат збільшився торік.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

Близько 100 осіб працюють в регіонах в якості агрономів-консультантів. Колектив у компанії досить молодий: середній вік 31-32 роки. Є співробітники, які росли і розвивалися разом з нею. Наприклад, фінансовий директор Тетяна Міленко вже шість років працює в компанії. Нещодавно до групи управлінців приєдналася керівник відділу управління персоналом Оксана Загляда.

«З 2017 р. колектив компанії виріс в 6 разів. По суті, ми пройшли шлях становлення. Повністю було переформатовано бізнес. Сформували департаменти і налагодили процеси, необхідні для росту і активної роботи компанії в Україні», — поділився виконавчий директор «Тімак Агро Україна» Євген Донцов. 

Велику увагу компанія приділяє навчанню своїх кадрів. Для цього є команда продакт-менеджерів і колеги за кордоном, які діляться своїми знаннями. За словами Євгена Донцова, складності з кадрами є, оскільки на ринку досить велика конкуренція. Але накопичені знання і можливість навчатися у зарубіжних колег є конкурентною перевагою «Тімак Агро Україна».

Нові вакансії

ТОВ "Омега три", ТМ "Щасливе курча", Золотоноша
Договірна
ТОВ "Омега три", ТМ "Щасливе курча", Золотоноша
15 000 грн
Солагро трейд, ТОВ, Київ
Договірна
ТОВ ТМ-АГРО, Черкаси
35 000 грн
ТОВ "Українська Молочна Компанія", Згурівка
Договірна
ТОВ "Українська Молочна Компанія", Згурівка
Договірна