Штат Тімак Агро Україна торік збільшився на 20%

На сьогодні в компанії «Тімак Агро Україна» працює більше 130 співробітників. Причому на 20% штат збільшився торік.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

Близько 100 осіб працюють в регіонах в якості агрономів-консультантів. Колектив у компанії досить молодий: середній вік 31-32 роки. Є співробітники, які росли і розвивалися разом з нею. Наприклад, фінансовий директор Тетяна Міленко вже шість років працює в компанії. Нещодавно до групи управлінців приєдналася керівник відділу управління персоналом Оксана Загляда.

«З 2017 р. колектив компанії виріс в 6 разів. По суті, ми пройшли шлях становлення. Повністю було переформатовано бізнес. Сформували департаменти і налагодили процеси, необхідні для росту і активної роботи компанії в Україні», — поділився виконавчий директор «Тімак Агро Україна» Євген Донцов. 

Велику увагу компанія приділяє навчанню своїх кадрів. Для цього є команда продакт-менеджерів і колеги за кордоном, які діляться своїми знаннями. За словами Євгена Донцова, складності з кадрами є, оскільки на ринку досить велика конкуренція. Але накопичені знання і можливість навчатися у зарубіжних колег є конкурентною перевагою «Тімак Агро Україна».

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна