Стало відомо, хто очолить спільне підприємство Bosch та BASF Digital Farming

Спільне підприємство Bosch та BASF Digital Farming отримало схвалення всіх відповідних органів контролю за злиттям компаній. Підприємство зареєстрували під назвою Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH.

Про це повідомляє прес-служба BASF.

Штаб-квартира BBSF розташується в Кельні (Німеччина). Очолюватимуть підприємство спільно представники BASF та Bosch: Сільвія Сіфре Віброу та Флоріан Гвосдж. Нова компанія продовжить продаж і поширення рішень для розумного розпилення — Smart Spraying. Першими ринками, які отримають новинку, стануть Північна та Південна Америка і Європа. Інше інтелектуальне рішення (Intelligent Planting Solution) для розумного вирощування вже доступне в Бразилії.

«Ми досягли ще одного важливого етапу, отримавши схвалення від органів контролю за злиттям. Ми створили нову компанію, нову команду і продовжуємо успішно тестувати нашу продукцію в різних кліматичних умовах з різними виробниками. Наше інтелектуальне рішення для внесення препаратів продовжує збирати стабільні позитивні результати тестувань. Це чітко демонструє, що поєднання обладнання, програмного забезпечення та вдосконаленої агрономічної логіки, стали успішними засобами для розвитку і зростання аграріїв», — прокоментував один з двох директорів Bosch BASF Smart Farming Флоріан Гвосдж.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна