АгроПризначення у липні від Latifundist.com

У липні кадрові зміни сталися в агрохолдингу МХП — одразу на трьох підприємствах змінилося керівництво. Також нові призначення відбулися у «КВС-Україна» і новоствореній компанії Bosch BASF Smart Farming. Де, які і хто обійняв нові посади — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Аграрные назначения 2021: июль

Володимир Прокопчук

prokopchyk.jpg (176 KB)

Звідки: «Захід-Агро МХП»

Куди: «Зернопродукт МХП»

Посада: Директор

У липні стало відомо, що на посаду директора підприємства «Зернопродукт МХП» призначений Володимир Прокопчук. Раніше він очолював «Захід Агро МХП».

Володимир Прокопчук отримав агрономічну освіту в Житомирському агроекологічному університеті. Пізніше працював у компаніях «Призма-13», «Агрокомплекс 98», «Рідний край».

Валерій Марченко

 

Звідки: ПП «Північний» «Захід-Агро МХП»

Куди: «Захід-Агро МХП»

Посада: В. о. директора

На посаду виконуючого обов'язки директора «Захід-Агро МХП» в липні призначений Валерій Марченко. Раніше працював регіональним директором виробничого підрозділу «Північний» «Захід-Агро МХП».

Анатолій Січкар

sichkar-anatolij.jpg (64 KB)

Звідки: ПП «Гайсин» «Зернопродукт МХП» 

Куди: «МХП-Агро-С»

Посада: В.о. директора

На посаду виконуючого обов'язки директора «МХП-Агро-С» був призначений Анатолій Січкар. Раніше він працював регіональним директором виробничого підрозділу «Гайсин» «Зернопродукт МХП».

Валентин Мороз

moroz.jpg (44 KB)

Звідки: «МХП-Урожайна країна» 

Куди: МХП

Посада: Керівник інженерного відділу Центрального офісу МХП

Валентин Мороз у липні приступив до роботи на посаді керівника інженерного відділу Центрального офісу МХП. До свого призначення обіймав посаду головного інженера на підприємстві «Урожайна країна».

Руслан Казимов

kazimov.jpg (103 KB)

Звідки: «Зернопродукт МХП» 

Куди: МХП

Посада: Головний спеціаліст по тваринництву Центрального офісу МХП

На посаду головного спеціаліста по тваринництву Центрального офісу МХП в липні призначений Руслан Казимов. Раніше він працював головним спеціалістом з тваринництва на підприємстві «Зернопродукт МХП» .

Валентин Ковальчук

kovalchyk.jpg (80 KB)

Куди: «КВС-Україна»

Посада: Торговий представник департаменту зернових культур

Валентин Ковальчук в липні призначений на посаду торгового представника департаменту зернових культур у Львівській та Івано-Франківській областях компанії «КВС-Україна».

Раніше Валентин Ковальчук працював агрономом-консультантом e компанії Торговий дім «Насіння» і агрономом в «Західному Бузі».

«На новій посаді відповідаю за формування попиту на насіння гібридної жита, ріпаку та зернових культур в господарствах регіону. А також за надання рекомендацій по підбору гібридів ріпаку та жита, вирощування даних культур, закладку демо-полігонів», — прокоментував своє призначення Валентин Ковальчук.

Володимир Кучма

kychma.jpg (96 KB)

Куди: «Всеукраїнська асоціація громад»

Посада: Директор

19 липня в Києві відбулися збори делегованих представників членів «Всеукраїнської асоціації громад», в ході якого директором асоціації був обраний Володимир Кучма. З 2015 року він є головою Кіптівской ОТГ на Чернігівщині (Козелецький район). 

Іван Слободянюк

slobodyanyk.jpg (211 KB)

Куди: «Всеукраїнська асоціація громад»

Посада: Виконавчий директор

Іван Слободянюк 19 липня призначено на посаду виконавчого директора «Всеукраїнської асоціації громад».

Нагадаємо, Іван Слободянюк також очолює «Всеукраїнський Конгрес Фермерів» і «Агро-Продовольчу Раду».

«Діяльність ВАГ фокусується на сільських, селищних і міських громадах з сільським населенням, де 90% економічного підгрунтя становить саме агробізнес. А значить, спільні зусилля місцевого самоврядування і фермерів — це запорука успішного розвитку села», — написав на своїй сторінці в Facebook Іван Слободянюк.

Олександр Попов

popov.jpg (53 KB)

Куди: «Морський торговельний порт (МТП) «Чорноморськ»

Посада: В.о. директора

16 липня, згідно з наказом Мінінфраструктури №375, Олександр Попов був відновлений на посаді виконуючого обов'язки директора «Морського торгового порту (МТП) «Чорноморськ».

«Зараз керівник приступив до роботи і, за його словами, зосередить свою увагу на внутрішніх процесах на підприємстві, оскільки відсутність фінансового планування і будь-якого контролю з боку менеджменту в останні місяці нівелювало всі позитивні досягнення, які були на кінець 2020 року», — йдеться в повідомленні прес-служби держстивідору.

Нагадаємо, від виконання обов'язків директора Олександр Попов був відсторонений в листопаді 2020 року на час проведення позапланової перевірки фінансово-господарської діяльності «МТП «Чорноморськ». На цей період його обов'язки були покладені на в. о. заступника директора з розвитку — начальника спеціалізованого поромного комплексу «МТП «Чорноморськ» Ігоря Шевченка.

Олександр Попов виконував обов'язки директора МТП «Чорноморськ» з 6 листопада 2019 року. У 2017-2019 роках працював начальником управління каналів і акваторій «Адміністрації морських портів України» (АМПУ). До цього, в 2017 році, працював радником голови АМПУ з питань розвитку портів Придунайського регіону. У 2015-2016 роках очолював Миколаївську філію АМПУ.

Сільвія Сифре Віброу і Флоріан Гвосдж

Wibrow.jpg (60 KB)

florian.jpg (74 KB)

Куди: Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH

Посада: Директори

У нового підприємства Bosch BASF Smart Farming (BBSF) GmbH, утвореного після злиття Bosch і BASF Digital Farming, з'явилися відразу два директора. На цю посаду призначено представники від обох компаній — Сільвія Сифре Віброу і Флоріан Гвосдж.

Нова компанія буде займатися продажем і розповсюдженням рішень для розумного розпилення — Smart Spraying. Новинку першими отримають ринки Північної та Південної Америки, а також Європи. Інша інтелектуальне рішення — Intelligent Planting Solution для розумного вирощування — вже є в Бразилії.

АгроЗвільнення

Максим Батир

Звідки: «Кернел»

Посада: Спеціаліст зі зв'язків з громадськістю (PR-фахівець)

Про те, що Максим Батир йде з посади провідного PR-менеджера компанії «Кернел», повідомила на своїй сторінці в Facebook керівник департаменту комунікацій, PR і GR Оксана Коваль

«Пишаюся роками спільної роботи і безмежно за них вдячна. Розлучатися складно і нам, і Максу, але мрії для того ж і з'являються, щоб їх збувати», — зазначила Оксана Коваль.

Дану посаду Максим Батир займав з 2017 року.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна