Що аграрії загадають у новорічну ніч?

Кожному хочеться повірити в диво. У ніч під Новий рік діти та дорослі завжди загадують бажання. AgroRobota.com.ua розпитала аграріїв і дізналася, що ж загадають вони!

martsenuk.jpg (346 KB)

Віктор Марценюк, начальник агрономічного відділу агроіндустріального холдингу МХП:

цитата1.png (5 KB)«Я мрію про мир в Україні та щоб кожен з нас мав міцне здоров’я. Все інше обов’язково досягнемо своєю працею! І нехай у новорічну ніч здійсниться диво і випаде 2 метри снігу! Бажаю відволіктися від буденних справ і з чудовим настроєм й оптимізмом ввійти у 2021 рік. А він, думаю, точно буде кращим, ніж попередній!» 

цитата1.png (5 KB)

scherban_1.jpg (148 KB)

Сергій Щербань, директор «Білозаводського елеватора»:

цитата1.png (5 KB)

«Я у новорічну ніч загадаю великий урожай кукурудзи у нас в районі з вологістю 25-30%. А головне, щоб все вже в світі налагодилося й 2020 рік подарував нам багато світлих моментів. Всім гарних свят!»

цитата1.png (5 KB)

demyanovych-andriy.jpg (96 KB)

Андрій Дем’янович, засновник «Feodal»:

цитата1.png (5 KB)

«Бажаю у 2021 році свідомості пайовиків, відсутності рейдерів, а також можливостей переукладати договори оренди на новий строк і економити кошти. Нехай 2021 рік принесе Вам інформацію про земельний банк не тільки Ваш, а і конкурентів! Нехай Ваша карта в результаті аудиту була розмальована в різні кольори, але щоб там було найменше білого без прав оренди і прав користувань. Бережіть себе і земельний банк ОТГ!»

цитата1.png (5 KB)

troitskyi.jpg (171 KB)

Ілля Троїцький, агроном із насіння та ЗЗР ГК «Прометей»:

цитата1.png (5 KB)

«Бажаю всім аграріям більше здоров'я і менше хвороб як для себе, так і для наших культур! Сил та натхнення всім у новому році та для здійснення всіх робочих і не тільки цілей!» 

цитата1.png (5 KB)

makyha.jpg (146 KB)

Сергій Макуха, виконавчий директор  ФГ «Інтер-Агро-База»:

цитата1.png (5 KB)

«У Новому році я б хотів отримати стабільність. Це я бажаю всім громадянам нашої держави і кожному моєму колезі: стабільності в роботі, зібраному врожаю, у побуті. Бо у період кризи та пандемії утримати свої позиції — це вже досягнення. То ж бажаю всім прибутків і досягнення нових вершин! Нехай ціни радують, як і в цьому році! А урожаю радував ще дужче, ніж ціни! З Новим Роком!»

цитата1.png (5 KB)

kostyrko.jpg (103 KB)

 Антон Костирко, директор з маркетингу AGCO у Східній Європі:

цитата1.png (5 KB)

«Наші аграрії — дуже розумні і витривалі люди, які можуть здолати і пережити все. Тому бажаю, щоб у них і їх рідних було міцне здоров’я. А все інше обов’язково подолаємо! Як казав Тарас Шевченко: «Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!»

цитата1.png (5 KB)

travetskyi.jpg (260 KB)

Михайло Травецький, засновник компанії «Проект Травецький»:

цитата1.png (5 KB)

«Мої вітання славним синам та донькам України! Всіх з наступаючим Новим Роком!  

Знаєте, говорять, що тільки діти можуть мріяти і чим доросліше ми стаємо, тим більше ми соромимося своїх мрій. В новому році я всім бажаю повірити у свої мрії і не ховати їх в собі та не чекати поки хтось підштовхне вас до їх здійснення. Беріть все в свої руки і починайте втілювати бажання в життя. Проходить рік за роком і озирнувшись ми розуміємо, що ні будинок не побудований, ні сад не посаджений, ні син не народжений. Тому в новому році бажаю тим, хто ще не омріяв омріяти, хто ще не повірив повірити. А тим, хто вже розпочав втілювати свої мрії в реальність, то продовжувати і не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед, відкривати нові горизонти і продовжувати відродження країни. 

Тваринникам я бажаю не здаватися, зціпити зуби і робити свою роботу. Я розумію, що наступний рік буде досить випробувальним, але ми повинні пройти цей шлях і продовжити працювати не дивлячись на те, що сьогодні тваринництво забуте державою. 

Наразі, ми стоїмо на сторожі харчової безпеки країни і повинні думати не тільки про своє «сьогодні», а й про майбутнє-завтра наших дітей. Тому, вище піднімайте голову, набирайте побільше повітря в груди і з любов'ю робіть свою справу. Адже ми відповідаємо за тих, кого приручили, тому просто пустити все на м'ясо і сказати, що «на сьогоднішній день ми нічого з цим не можемо зробити», то це доля слабких. Я впевнений, що українці це найсильніша нація у світі, тому бажаю всім сили, віри і майбутнього процвітання нашому сільському господарству та нашій країні. З Новим Роком! Ми це зробимо!»

цитата1.png (5 KB)

Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com:

tkachenko.jpg (252 KB)

цитата1.png (5 KB)

«У сільському господарстві не буває двох однакових сезонів. Тому перша новина вже чудова — 2020-й не повториться. А взагалі ж бажаю в 2021 році гарних врожаїв, а як будуть погані — то високих цін, не брати дурного в голову і важкого в руки!»

цитата1.png (5 KB)

AgroRobota.com.ua також долучається до привітань з прийдешніми святами! А ще привідкриємо таємницю і зізнаємося, що наша команда у новорічну ніч загадає, щоб всі мрії аграрії обов'язково здійснилися! А той, хто шукає роботу мрії, обов'язково знайшов її у 2021 році!

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна